Eymen60 Kızlar eşimin doğum günü yaklaştı ne hediye alabilirim siz neler yapıyosunuz önerilerinizi alabilirmiyim napabilirim sizce ne hediye alabilirim
Rbdrmx Eymen60 Ben genelde şık bir cüzdan yada parfum yada kazak veya tişört veya Kemer seti ve set şık hediyelik kalem Gömlek olabilir, mesleğine göre hediye olabilir
myavocado Eymen60 ben çok klişe klasik hediyler alıyorum riske girmeyip 😂 gömlek, cüzdan, kravat gibi gibi 😂 üzerinde ad soyad yazdirilabilen deri cüzdanlar oluyor, kişiye özel. Ben çok beğeniyorum erkek hediyesi olarak, onlara bakabilirsiniz.
Eymen60 myavocado teşekkür ediyorum isimli deri cüzdan yaptırmıştım geçen sene ☺️ kemer olabilir demi
myavocado Eymen60 evet kemer de güzel olur kullanışlı bir hediye, etkekler genelde kullanabilecekleri şeyleri seviyor
Eymen60 myavocado tamam canım teşekkür ediyorum bi tane buldum kemer bide kartlık deri takım onu alabilirim erkeklere fazla hediye yok çünkü giyeceği var gereksiz kıyafet pek sevmiyo kendisi hani olduğu için ihtiyacı olan şeyleri almayı daha çok seviyo kemeri yok onu düşündüm sağol
Mucize19 Çok istediği ayakkabıyı almıştım birde ellerimle pasta yapmıştım mum ışığında yemek falan ama 2 gün ağlattı beni yemekte tartışma çıkarttı pastayı hazırlayıp getireceğim zaman zorla girecem dedi kavga etti. Erkeklere bişey yapılmaz. Al bişey ver işte
Eymen60 Mucize19 neyin tartışmasını çıkarttıki evet genelde süpriz felan hazırlayınca anlamıyolar erkekler haklısın
Mucize19 Eymen60 uyuşturucu bağımlısı olduğu için ve hayatında hiç doğum gününü böyle pastalara mumlarla hediyelerle kutlayan olmadığı için tiplere girdi. Sonra özürdiledi yalvardı ama işte kalp kırıldı Bi kere.
Mucize19 Eymen60 Ve erkeklerin geneli bu tür sürprizlerden cidden anlamıyor. Alsan bir kulp buluyorlar almasan öyle. Hele ki ailesinden hiç görmemişse pasta kesme adetini benimki öyleydi o yüzden tuhaf hareketler sergilemişti. Üstüne de dediğim gibi madde kullanmış dengesizdi hareketleri hep bir günü birgününü asla tutmuyordu. Bir daha böyle şatafatlı doğumgünü hazırlamaya and içtim. Benim doğum günüm de de hiç bir hediyesi olmadı. Sadece gece 12 de doğum günün kutlu olsun dedi otururken öyle mutfakta. Başka da hediye sarılma öpme yapmadı. Doğum günümü de yalnız başıma ilk defa yalnız geçirdim. Bu da son oldu zaten.
Anneoluyorumm00 Rabiul alt üst takım nasıl bişey aldın bizimde Aralık’ta bende bişeyler arıyorum da beğendi mi eşiniz
Rabiul Anneoluyorumm00 evet canım tişört eşofman tişört şort almıştım. İntersport ta indirime girmişti kalın şardonlu eşofman altı geçen ay aldı eşim oda çok güzel
Eymen60 Mucize19 benimkide görmemiş zaten öyle bişey ailesi hiç kutlamamış 27 yaşına kadar ama benim ailem hep kutlardı annem babam kardeşim aramızda kutlaşırdık en azından bi pasta üflemek bile bişey yaşamadım bunları demiyo insan hatıra oluyo ilerde
Eymen60 Mucize19 canım benim olsun sen iyiki doğmuşsun güzel ve özel anne çocuğun yeter sana hediye olarak o zaten ilerde seninkini kutlar çocuğun sevgisi yeter insana