Babymom07 bebek emince boşaltıyordur her emmeden sonra sağım yaparsan vücut iki bebek var sanıp daha fazla süt üretmeye çalışıyor bunu anlamak için devamlı sağ bebeğinin bir öğünü kadar biriktir yani bebeği emzir 1 saat sonra sağ 1 saat sonra zaten bebek acıkıyor o zaman emzir sonra ne zamanki bir öğün kadar birikiyor süt emzirmeden 2 saat sonra acıktığında direk sütü ver emzirme bu sürede göğsünde süt birikmiş olucak onu sağıp aslında memede ne kadar süt birikiyor ne kadar üretiyorsun görebilirsin ama şunu da bil süt sağma makineleri bebek kadar sert çekemiyor memeyi boşaltmaları baya zor oluyor yani bazen bende 20ml oluyor ama mesela dün gece 5 saat uyudum 2.5 saatte sağdığım sütü vermişler uyandığımda göğüslerim taş gibiydi bir tarafı emzirdim bir tarafı sağdım sağdığım taraftan 80ml çıktı ki tamamen boşaltmadım bebeğim tek taraftan doymazsa diye süt üretimi tamamen ne kadar uyuduğunuza su içtiğinize psikolojinize bağlı o yüzden geceleri 11gibi uyuyorum 3-4 gibi uyanıyorum o arada eşim kaşık biberonla süt veriyor bebeğimize