Civeleksu Heksi doktorumdan değilde çevremden duydum 3 4 gündür içiyorum ama günde 1 bardak şu an 38 haftalığız tam. Ve içmeye başladığımdan beri sanki yavaş yavaş rahim kendini kasılmalara hazırlıyor minik minik yoklamalar atıyor 😂😊
Glnrskr Nazan_Sarenaz67 Amin inşallah. Evet maalesef şükür bu zamana getirdik ama hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Lululu Ben de bugün kontrole gittim 38+5teyim. Suyu az bebeğin ve 2800 kilosu çok büyümüyor artık perşembe alalım dedi ama ben biraz daha beklemek istedim pazartesi inşallah suni sancıyla doğumu başlatıcaz
Cananctnky minikmucizem20 iyice yumuşasın ,emzirirken tahriş olmasın diye yapıyorum.ilk bebeğimde çok sıkıntılar yaşadım emzirirken çünkü
Sedanurrrk1 Aysegebes ya ben bunla ilgili bi ablamız tarçın için yazıyordu bi tane tarçını bi bardak suya ilave edip kaynatıp içmek de doğumu hızlandırıyormuş yardımcı olmak istedim 🥳
Aysegebes Sedanurrrk1 yaa teşekkür ederim ama tarçının kokusuna bile dayanamam ben… başka şeyler denicem mecbur 🫣
Tontonunannesi Aysegebes bende tarçın aldım bugün deniycem birde hurma deniycem sende içebilirsen ahududu yaprağını dene istersen oda hızlandırıyormuş bugün baya yürüyüş yaptım eve alışveriş yaptım çok yoruldum yarında yapıcam belki sancılarım gelir 😄
Fasulye-annesi0207 baharmom35 bende 35+2 deyim kasımın son haftası olacak büyük ihtimalle aynıyız inşallah sağlıkla gelsin minikler 😊
Tontonunannesi Btlshnnn biz 39+3olduk ama ultrasonda 40 haftalık çıkıyoruz ama gelmiyor oğluşum sabırsızlanıyoruz çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Tontonunannesi ouzun neden 37de alıyorlar sezaryen de neden 39yada 40ı beklemiyor lar bu doktorlar çok aceleci davranıyorlar
ouzun Tontonunannesi kilo alımı azalmış, yeride daraldığı için oksijensiz kalmaması için böyle olduğunu söyledi
Aysegebes Tontonunannesi iyi yapmışsın bugün bende evde sürekli tur attım 7 tame hurma falan yedim yarında inşallah yapcam aynılarını belki gelmeye karar verir bebişler 😅 özledik artık bi koklaşmayalım mı göbeğimi öpemiyorum sesini duyamıyorum sesini duyayım koklayım öpeyim yeter kaç aydır içimizde zaten 😇
Tontonunannesi Aysegebes benim sabah 6da nişanım geldi ara ara da sancım oluyor bu akşama yada yarına doğururum Amiin birisi demişti burda youtube da activating labor doğum hareketlerini yapın diye perşembe günü 3kere yaptım cumartesi oldu nişanım geldi Darısı senin başına
Tontonunannesi Sedanurrrk1 ahududuyu bırak youtube dan activating labor hareketlerini yap perşembe 3kere yaptım cuma hiçbirşeyim yoktu bu sabah nişanım geldi ara ara da sancım başladı çok şükür bana dua edin bugün doğurayım ☺
Mrv-0715 Btlshnnn 37+1 canım 38+4 için doktorum gün verdi sezeryana yani 10 günüm kaldı heyecan başladı 🥹🥹
beyzanururey Btlshnnn bizde 36+5 deyiz ilk doğumum sezaryen için bu da sezaryen olacak çarşamba günü kontrolüm var O zaman gün verir diye düşünüyorum🥰