Glnrskr minikmucizem20 Az önce kontrolden geldim şu an kesin olmamakla birlikte her an olabilir. durmuyor maalesef eğer bir sıkıntı olmazsa %90 haftaya sezeryan olacak. Kanamam oldu biraz bugün.
bubuiledudu minikmucizem20 sezaryen konuşmadık vajinal doğum ilerliyoruz şuan çarşamba çatı kontrolü var inşallah vajinal doğum olur ama en başta sağlıklı olsun
Kezbankafa Btlshnnn bende az önce geldim hastaneden 38+5 e gün verildi. Çok heyecanlıyım. Benim ilk doğumum normal ama geçen sene miyom ameliyatı olduğum için bu sezeryan olacak. Bir yandan da korku var☺
minikmucizem20 Kezbankafa benim 10 sene geçmiş ama doktorum rahim yırtılması olabilir riske alamam dedi
Gizemmm-61 Btlshnnn 6 sene olmuşken cesaretiniz varsa normali deneyin bence , eğer benimde çocuklarımın arasında 1.5 yaş olmasa vajinal doğum isterdim , sezeryanda o kadar çok korku yaşadım ki ya tekrar uyuşmazsam diye çok tedirginim
Fasulye-annesi0207 baharmom35 bende 35+2 deyim kasımın son haftası olacak büyük ihtimalle aynıyız inşallah sağlıkla gelsin minikler 😊
Kezbankafa minikmucizem20 aynen rahim yırtırması veya iç kanama riski olabiliyormuş. O yüzden riske hiç gerek yok bence de Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺
2baby1mom_ 35 haftaligim Kasım sonu gibi dogurursun dedi doktor 20 Kasım’da kontrolum var ikinci gebeliğim ilki normaldi bunu da normal istiyorum
Nazan_Sarenaz67 Glnrskr bizde 35+6 bugün Şeker var kan değerlerim düşük meyven hafta kan serumu takıldım ayin 11 nde bi tane daha kan serumu takilacak Ve safra kesemde taş olduğu için çok ağrım oluyo 26 Kasım görünüyo ama ayin 11 de konuşacağız sezaryan için dedi
Glnrskr Nazan_Sarenaz67 Ben de cuma gittim kontrole herşey iyiydi bugün ishal im arttı kanamam oldu diye yine gittim durmayacak gibi dedi doktor en azından 36 ya girmeye çalışacağız bir sıkıntı olmazsa cuma yine kontrol olacak. Cumaya kadar ciğer geliştirici yapılacak bakalım. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
Esrasimay Bizde 38+3 uz yarın kontrolümuz var ama normal doğum beklediğimiz için ne der hiç bilmiyorum ama artık kavuşmak istiyorum hayırlısıyla ♥️
ouzun Merhaba, bizde 37+2 yiz doktorumuz bu hafta sezeryanla alacak bakalım perşembe yada cuma olacak 🙏🏼 en son ultrasonda kilomuz 2900 dü
Tontonunannesi ouzun neden 37de alıyorlar sezaryen de neden 39yada 40ı beklemiyor lar bu doktorlar çok aceleci davranıyorlar