alyawong00 minik_711 canım eğer benim dediğim sebepten dolayı çektiğin bi ağrıysa geçmiş olsun doğurana kadar çekiceksin 😃
minik_711 alyawong00 yarin gdiiyorum sana burdan soylerim ama surekli kasiliyorum ya sanki boyle herseyi hisedyorum gbi cok tuhaf bir his hem aci hem batma
minik_711 alyawong00 bugun gittim duusk riskim oldugu icin kendini zorlma dedi rahim buyudugu icin olabilirmis dikkat etcez artkk
Patito__ minik_711 aynen maalesrf Ben uc dusuk bir dis gebelik gecirdim Yani sebeote net belli değil İste bazen nasipten öteye de gecilmiyor…
Patito__ minik_711 evet m ile ilgili genlerim bide pai heterozigot cikti Dr hala igneye gerek yok diorlr Ama bukez kalirsam igne veren dr bulana kdr gezcm cnku burda herkes kullanms bana nie vermiorlr anlamiorm Dusuk sebebi degil diyip duruorlr
Patito__ minik_711 hep ozele gittim yazmadilar Sonuncuda arastirmaya devlete gittim onlarda yazmadi Dusuk sebebi degil önemsiz dediler
Patito__ minik_711 simdi bir ozelde prof a gittim o da dusuk sebebi degil dedi Ama burda cok okuorm bnden dha az pihtilasmasi olup igne verilior Ben anlamadm bisy Ama dedgm gbi kalirsam once br riskli gebelige gdecegim gerrkirse zorla yazdircm :)
minik_711 Patito__ insallah rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin sanada en yakın zamanda nasip eylesin