minik_711 yarın için devlet hastanesine randevu oluşturdum daha öncesinde kanamam vardi ozele gitrim progestana baslatilar ama agri gecmedi tum.gebelikler de oluyormu bu durum normal mi yoksa gercekten bir skntiyami teskil ediyor
KurabiyeninAnnesi123 minik_711 reglin ağrısının üzerinde bir ağrıysa doktoruna bildir canm beklemeden ama regl agrisi gbi ağrıysa normaldir genelde kasık ağrıları cok sık görülüyor ama şiddetine göre bu değişe bilir
Betamom minik_711 ben 15. Haftaya girdim hala sağ tarafımda cok agrım var. Benide korkutuyor ama doktor hep normal dedi. Bebekde iyi maşallah. O yüzden dayanmaya çalışıyorum. Ama sizin daha öncede sıkıntılı bir gebeliğiniz olduğu için daha cok dinlenmekte ve doktora tekrar sormakta fayda var. Sadece riskli olmayanlarda da bu sekilde olabiliyor onu bilmenizi istedim
alyawong00 minik_711 bebek sürekli sol taraftaysa olabilir benimde şuan öyle sağ tarafımdan hiç ayrılmıyor o yüzden sürekli dağ tarafımdan ağrı çekiyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum o derece şiddetli ben doktora söylediğimde böyle söylemişti bana ama yine de gidip baktır ne olur ne olmaz
minik_711 KurabiyeninAnnesi123 sol bacagima vuruyor agrisi neden bilmiyorum ilk gebeligomde kalbi durmustu kurtaja alinmistim korkuyorum bundada dusuk riski var denildi progestana basladim 2 hafta oldu progestan a baslayali ama gidip kontrol ettirmek iatyroum bu agri neden oluyor diye
-sum- minik_711 kalp atışını duydunuz değil mi ? Benim uzun süre tek taraflı ağrım oldu o haftalarda rahim büyüdüğü için normalmiş
Patito__ minik_711 Bacaga vuran agriysa idrar yolu enfeksionu falan olabilir Soz dr a gidince bir idrr tahlili filan isteyin enfeksion kontrol ettirin Dusuk riskiniz var ise mtlaka dinlenin ve bol su için
minik_711 -sum- kalp atisini duyduk ama icim rahatlasin diye hem gidmek istyorum hemde ondan sonra 12 haftaya kadar daha gitmicem ilk cocuk olunca insan merak edyor geliyormu bir terslik varmi vs dye
-sum- minik_711 gidin tabi o yüzden sormadım kese vs görünmeden önce tek taraflı ağrı dış gebelik tehlikesi olabiliyor o sebepten sordum. Ama kalp atışıni duyduğunuz için endişe etmeyin. Benimde bacağıma vuruyordu o dönem tek taraflı kasık ağrım. Bir problem yoktur içinizi ferah tutun
minik_711 Patito__ zaten progestan hap iciyorum gunde 3 defa o da cok uyku getiriyor doktora gidince ilacida yazdrcam ama devlet hastanesi pwk ultarsonla bakmak da istemyor ama ben agrim oldugu icin hem bebek iymi hemde dediginiz gbi idrar tahlili de isterim gebelik ne zor bir sey gercekten eski zamqnlardq insanlar nasl 9 ay bekliyormus
minik_711 Rabiamina sol alt kisim sol bacakla birlesen yerde batma ve yanma hissi ozellikle biraz yurusem yada evde is yapaym desem cok agryoe yirtlip bisi kopcak gbi
minik_711 Betamom insallah hepimiz dag salim kucagimiza aliriz canimda tum agrilara raziyiz yeterki bebislerimiz saglikli olsun
Patito__ minik_711 Eskiden sorun olmayan insanların çoğunda bole problemler yoktu cunku beslenme cok saglikliydi simdi hepimiz hormonlu ve sagliksiz seyler tuketmekten herseyimiz bozuldu…
Rabiamina minik_711 o bazen bana da oluyordu ama dışarıda yürüdükten ayakta kaldıktan sonra yani. Sürekli bir ağrı varsa doktora söyleyin magnezyum eksikliği de olabilir. Düşükle alakalı değildir bende de oluyordu çünkü ilk aylar vitaminler hemen dengesizleşiyor çünkü. Magnezyum verebilir
alyawong00 minik_711 ay evet benimde öyle işte kalksam oturamıyorum otursam yatamıyorum kalkamıyorum eğilemiyorum çok kötü bir ağrı işte bebek sürekli sağda olduğu için sağ tarafıma baskı yapıyor
Patito__ minik_711 aynen maalesrf Ben uc dusuk bir dis gebelik gecirdim Yani sebeote net belli değil İste bazen nasipten öteye de gecilmiyor…
minik_711 alyawong00 tek olmadigima sevindim yarin gidicem 12 haftaya kadsr bekleyemicem.normalde 12 de gel.dedi ama.agryor ne yapaym
alyawong00 minik_711 canım eğer benim dediğim sebepten dolayı çektiğin bi ağrıysa geçmiş olsun doğurana kadar çekiceksin 😃