Adensah Kızlar geçen hafta 36 haftalıkken bebeğim 3500 du doktor 4000 geçerse sezeryana alırım dedi kendımı hep normal doğuma hazırladığım için (sezeryandan korkuyorum ) sezeryan dediği günden beri alışamıyorum korkuyorum eşimde girecek benle doğuma ama hala o korkuyu atamıyorum ne yapcam nasıl atlatcam bu korkumu yarın kontrlm olduğu halde bu gün o korkum yüzünden kendi kendime strese soktum ve tansiyonum düştü büyük ihtimalle bu hafta gün verir şuna 74+4 üm yarın gidicem kontrole
BenimBalBidigim Adensah Bende aynı şeyi yaşıyorum şu an canım Daha doğrusu haftam doluyor olmasına rağmen bebişin gelmeye niyeti yok çarşamba son günümde randevum var doktorum sezeryana alırım dedi ve büyük ihtimalle öyle gözüküyor.. Baştan beri kendimi normale odaklamıştım Ama sonuçta bebişimiz için yaa 🥹🌸🩷
Selin3434 Adensah korkma Allahın izninle sağlıkla kucağına alacaksın yavrunun öyle de böyle de çıkacak o göbüsten 😊 bende sezeryan doğum yaptım uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin doğmuş onu görünce ağrını sizin unutuyorsun hiç korkma
Basakcum Adensah suni sanvı ihtimalini hiç değerlendirmeden neden tek ihtimal sezeryan gibi konuştu acaba doktorunuz? Bu hafta kontrole gittiğinizde belki bu konuyu sorabilirsiniz, sezeryan yerine suni verseniz diye
Sibelipekf Adensah doktorun korkak risklerle uğraşmak istemiyor 4500kg nasıl doguruyroalr canım kendini normal doğum diye sartlama bebek nasıl gelmek isteyevekse öyle gelecek endiae etme korkma Allah büyük doktoralr başta öyle aoyler sen sezeryan desen zaten seni bekletmek sen de bebeğin normal mi olacaktı diye duaunursun ben bu kaygıyı düşünmemek için bekledim 42+3 e kadar ama çok bekledim ben de
Adensah BenimBalBidigim biliyorum canım işte ne bilim korku sardı içimi tek olmadığım için çok sevindim 🥹
BenimBalBidigim Herkes bir şekilde atlatmış En zayıf en hasta dediğim insanlar bile atlatıyor ayaklanıyor korkma Allahın izniyle çok güzel olucak herşey 🫶🏻 Bizde üstesinden gelicez 🩷🌸
Asmklc Doguma alcaklarsa ne güzel,bence hayırlısını isteyin allahtan.Sezeryan asiri kotu bir dogum değil, artik eskisinden daha kolay.Hangi hastanede dogum olucak
Adensah Asmklc biliyorum canım ama işte hep kendimi normale hazırlayınca insanın içi ister istemez ürküyor Tekirdağ
Adensah Selin3434 çok teşekkür ederim iyiki varsınız biraz da olsa moral oldunuz bana gecenin bu saatttinde 🥹
Sibelipekf Basakcum benim doktorum dedi ki size normal doğumu anlatayım ben de dedim ki hocam ben gebelik okuluna gittim bana anlattılar yani ben açıkçası normal doğum sevdalısı değildim ama sezertan dan da çok korkuyordum açıkçası ameliyat diye suda doğum gibi de bir bütçem olmadifi için tek carre normal doğumu düşünmek oldu
Sibelipekf Basakcum normal doğum zamanı sini sancı vermişler eşime soyleyip ben ne olduğunu anladım sancisan oldum gözüm döndü.o an zaten acilmam hemen 8 cm oldu hemen aldilar
Adensah Basakcum söyledim canım 36 haftalıkken ne açılmam ne sancım olduğu için dedi olmaz daha günün var
Sibelipekf Adensah sonra birden nisanim geldi bir fun iciinde herşey oldu bitti sguat yap bebeğin duruşu norrmalse
Adensah Sibelipekf herşeyi normal canım sadece bebeğimin 26 haftalıkkrn döndü benim bebeğim ama işte babasına çekmiş 5800 doğmuş babası hep 3 hafta önden gitti bebeğim genetik te olunca dedi riske atmayalım 4000 geçerse
Adensah Sibelipekf peki sizin normal doğummu oldu uğraşıp uzun uzun yazmışsınız hakkınızı helal edin 🥺
Basakcum Adensah tamam 36 hafta daha erken elbet ama 38 den sonra verilebilir diye biliyorum. Bu arada benim haftam ileriydi ama ne ağrım ne kasılmam ne de sancım yokken verdiler suniyi. Yani “açılma/sancı yok suni verilmez” gibi bir denklem de yok. Hafta erkenken versen de bebek kendini itemeyeceği için işe yaramaz ok ama ilerleyen haftalarda değerlendirilebilir
Sibelipekf Adensah benim doktorumun bana söylediklerini söylüyorum Sibel hanım dedi normal doğumu biliyor musunuz bilgim var dedim aslında adı normal doğum değil vajinal doğum dedi evet dedim işte dedi rahim parçalanıyor yok soule yok böyle kanama çok oluyor sonra doguramiuor sezeryana alıyoruz hoş yere ugrasiliyor inatlasiyorlar normal doguracagim diye dedi ben de dedim ki hocam ben inatlasmiyoruk bebeğim durumuna göre ilerleyelim illaki aksi hir durum olursa tabiki sezeryan olur dedim