2bebisannesi ay bişi dicem sövmeyin arkamdan🙈 s8+ değil. Ama cihaz aynı. Çok düşündüm hangisini alacağım diye en son istasyonsuz almıstım. Yine S8 ama plus değil.
Ben daha hiç wifi sorunu yaşamadım. Sadece benim 3 odam balkona baglı yerden camlar. Balkonun bir kısmını görüp kalan kısmını göremedigi için arada mutfagı bırakıp gelip birde oturma odasından camdan bakıyor😂 deli diyorum ben ona.
Paspas takıntınız varsa yedeklerini şimdiden alın. Bazen ben üşenip çıkarmıyordum aman diyim bırakmayın bir yerden sonra ıslak nem kokusu kalıyor.
Temizlik sıkıntısı yok zaten topladığı saçları slikon fırcalar yana gönderiyor. Ordaki vidayı söküp alıp geri takıyorsunuz. Yıkmasıda çok kolay. Birde asla içine detarjan atmayın. Ona özel varmıs ama ben para riske atamadım. Paspasa güzel kokan viking genel temizleyici fıslatıyorum o iyi oluyor bana yetiyor.
Süpürge kısmında standartta kullanın. Yüksek modlar ömrünü kısaltıyor. Cok bi farkıda olmuyor.
Her zaman prizde tutmayın o sıkıntı.
Ben iki ay cıkarmadım ama bir yerde markanın biri patlamıs ondan korktum.
Uygulamayıda karıstırdıkca öğrenirsiniz. Aklınıza bir şey takılırsa ben burdayım