2bebisannesi Canım annelerim sizden bir ricam olacak kullandığınız çok memnun kaldığınız veya en iyisi olarak bildiğiniz robot süpürge markası hangisi acaba bana yardımcı olabilir misiniz haritalı ve yer silme özelliği olandan istiyorum
AnayimBenAna_ 2bebisannesi en iyisi roborock canım s serisini öneririm biraz pahalı diğerlerinden ama kesinlikle memnun kalırsın. Hem süpürüyor hem siliyor ben kablolu süpürgeyi açmıyorum bile artık.
Patito__ 2bebisannesi Bende cok hevesleniyordum amlama ama dun bizim yakinlarda bir cocuk skoter bataryasini evde sarja takmis oatlamis cocuk ölmus Oyuzden bole sarjda olan seyler pek guvenilr gelmior artik bilemedm :(
Rabia97 2bebisannesi canım en iyisi roborock ama fiyat olarak da en pahalısı o bu hazneli olanlar var onlar çok popüler kullanan herkes çok memnun temiz su kirli su ayırıyor çöp haznesini boşaltıyor falan bir kere alayım kafam rahat etsin diyorsun o modellere bak
MinikMucize46 AnayimBenAna_ Almira_ szr123 Annelerim evinizde evcil hayvanınız var mı? Varsa o tüyleri de çekiyor mu?
2bebisannesi Almira_ Q8 max cleaner vacuum buna denk geldim bu nasıldır acaba sizin kullandığınız hangi serisi
Almira_ 2bebisannesi Q5 pro benm. Q8 üst modeli. Özellikleri karşılastirarak alablrsnz. Toz haznesi bana yeterli geliyor mesela. 2 3 günde bir döküyorum. Su haznesi de gayet ideal hatta fazla bile evime. Şarj kapasitesi oldukça iyi. Tek şarjla benim evi 3 kere süpürür (80 mtrekare). Planlı süpürme programı benm çok işime yarıyor. Belirli saate ayarliyorm her gün ayn saatte tüm evi süpürüyor. Halılarda paspas kaldırma özelliği yok. O da olsaydı efsane olurdu. Bu özellik olanı alırsanız çok memnun kalırsınız.
AnayimBenAna_ 2bebisannesi s serisine bakın malzeme kalitesi daha iyi ben s8 kullanıyorum çok memnunum
Tugcaduman 2bebisannesi ben bu modeli annem için aldım güzel süpürüyor ama dersen ki ben çok güzel bi temizlik bekliyorum o zaman s8max v ultra paspası titreşimli kendisi 60 derecede yıkıyor kirlendikçe istasyonunda paspası halıya değdirmiyor kamerası Çar telefondan sesini robota verebiliyorsun vs vs baya bi özelliği var çok pahalı ama en iyisi o şuan ben düşünüyorum kendime almayı
2bebisannesi AnayimBenAna_ s8 sonic mopping bunu önerir misiniz peki Sanıyorum ki s serisi Q olanın bi üst modeli
mcansu 2bebisannesi en iyisi dediğinde net roborock marka Daha fiyat performans olsun dersen şu an benim kullandığım makineyi önerebilirim 2 sene oldu aktif kullanıyorum elim ayağım diyebilirim. Dediğiniz gibi hem bilme özelliği var hem haritalandırma yapıyor Xiaomi mi robot vacuum mop pro 2+ 3D diye geçiyor modeli
Hka_hilal 2bebisannesi ben yaklaşık 7 yıldır roborock s5 max kullanıyorum. İnanılmaz derecede memnunum. O kadar yıl geçti hala süpürmesi çok çok iyi. Normal süpürgem bozuldu ama robot süpürgem haftada en az 3 bazen de sürekli çalışmasına rağmen gayet iyi durumda. Eğer bi şey olursa yine roborock alırım don modelini. Çünkü roborock bu işi ilk yapan şirket ve ürünleri çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim
Mervecimbidur 2bebisannesi Robotta Roborock üstüne tanımam bendeki Q7 max öyle mi güzel süpürür siler