Melikesu GirlandBoy_Mom Evet doğru mantıken daha erken.başka belirtin var mıydı Canım kanaman olurken?
GirlandBoy_Mom Melikesu ilk gebelimde baş ağrım çok vardı ve koku hassasiyeti bunda baş ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı var canım
GirlandBoy_Mom Melikesu sadece baş ağrım çok fazlaydı ve koku hassasiyetim fazlaydı ama hamileliğe hiç yormadım anlamadım yani
Melikesu GirlandBoy_Mom Sık idrara çıkma var bende ama psikolojikmen ona bağlıyo olabilirim emin değilim 😬
GirlandBoy_Mom Melikesu evet bide o da var sen dedinde aklıma geldi gece hiç lavobaya gitmeyen ben 2 kere gider oldum😬
Melikesu GirlandBoy_Mom Bende aynıyım hiç kalkmazdım dün gece bi uyandım. Bugünde gün içinde az geliyo ama sık sık gidiyorum
GirlandBoy_Mom Melikesu hayırlısı olsun kuzum inşallah inşallah bebişin seni bulmuştur 🌸🤲 test yapmayı düşünüyomusun ve lekelenmen devam ediyo mu
Melikesu GirlandBoy_Mom Evet bugünde devam etti. 2. Günüm bugün. Yapmayıp bi takip edeyim diyorum . Adet gibi değil yani çok gelmiyo. Sence test yapmalı mıyım belliyim mi?
GirlandBoy_Mom Melikesu bence çok değilse leke leke geliyorsa bitmesini bekle derim en doğru sonuç ozaman çıkar