Yamis7 Crown23 bilmiyorum canım bir önceki gebeliğimde de çok yüksek gitmiyordu zaten sonra yükseldi, yarın artış var mı göreceğim inşallah bir problem yoktur 🙏
mommy_pink haftaya girdik. dün keseyi gördüm. minicik bir susam kadar ama ultrason kağıdına saatlerce bakıp bakıp duygulandım. bu nasıl bir hismiş gerçekten❤️
Yamis7 hllaltas25 yani şöyle canım beta 25 ile öğrenen bile var ben de bi tık kafama taktım😅 normalde 2.kanı vermezdim bile ama arttı mı bakalım.. Akşama doğrı vermiştim yine aynı saatlerde gideceğim. Bana da haber et olur mu sen benden önce kontrole gitmiş olursun 🙏 sağlıkla inşallah,❤
hllaltas25 Yamis7 60 la öğrendim iki gunsonra 136 oldu ucgun sonra 453 oldu artış oranı güzel ama haftaya göre az geldi ondan bı tedirgin oldum erkene aldım randevu yu haber ederim inşallah 😊
Ceren1996 Yamis7 evet aynı ikimizinde 😍 benim ilk gebelik 🤲 folik asit falan kullaniyosundur demi. Ben hamile kalmadan önce 2 aydan beri kullanıyorum sağlık ocağında hemşire vercekti kullanıyorum zaten dedm ilacı gösterdim tamam o zmn gerek yok dedi
Yamis7 Ceren1996 valla multivitamin kullanıyordum içinde vardı folik asit, çift çizgi görünce hemen önceden kullandığım markayı aldım içmeye başladım 😅bize de biraz sürpriz oldu. Şu haftalar yani kese, kalp atışı vs geçti mi bi de ikili test vs problemsiz geldi mi çook rahatlıyorsun🙏 kefir, avokado, muz, badem de bebeğin bu haftalarda gelişimi için önemli besinler Doktorum söylemişti
kutaymoms 5+3 şu an son adet tarihim 26 eylüldü, 20 ekimde kaset testte pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 290 çıktı geçtiğimiz Salı günü hastaneye gittim kesesini gördük doktorum şimdilik sağlıklı dedi insallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🌸
Tekici kutaymoms Ya seninle günü gününe aynıyız benimde son adet tarihim 26 Eylül :) 5+3 teyiz:) kontrol ne zaman senin
Yamis7 hllaltas25 gayet iyi artmış canım, özel olmazsa kilo fazlalığın var mı az da olsa, benim var mesela 😅 doktor ilk gebeliğimde kana karışan beta değeri kilodan dolayı az geliyor olabilir demişti ama seninki çok güzel artmış önemli olan hep artması 🧿
Slntnz Benimde 5+3 cumartesi keseyi gördük. Şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. Ben çok erken öğrenmiştim öğrendiğim de 3 haftalık falandı ve beta hcg 22 ile öğrendim. İki gün sonra 50 oldu. Doktor daha kan ölçmedi. Dünde keseyi gördük çok şükür 😊
Crown23 kutaymoms biz 5+2 de sadece keseyi gördük cuma günü tekrar gidicem inisallah bebeğide görürüz cok stresliyim bos gebelik olursa diye korkuyorum ilk gebeliğim kimyasal oldu benim
mavi407 ben ilk kontrole 4+6da gittim, doktor gel dediği için gittim açıkçası, ilk gebeliğim bilgisizim, keseyi ve yolk sacını gördü, bebek yoktu haftaya tekrar çağırdı, en iyisi 6da falan gitmek ve herşeyi bir anda görmekmiş, böylesi çok stresli
Ceren1996 mavi407 evet bende 6+5de gidecegim kan falanda vermedim stres olmak istemiyorum hepsini bir görürüm inslalah gittiğimde 🤲
hllaltas25 Yamis7 evet kilo fazlam var 20 kilo kadar vermeyi hedefliyordum ilk defa duyuyorum etkiliyormuymus😁