Hnfcls YarenYsrc valla bilemiyorum oğlumda çok geç hissetmistim 20.haftalarda felan ama bu erken gibi hayırlısı olsun sağlıkla huzurla kucagimiza almak nasip olsun🤲
YarenYsrc Hnfcls hayırlısı bakalım doktora gidince bende bi sorayım düşündüğüm gibi mi Allah razı olsun hepimize inşallah 🌸
YarenYsrc Baby_B sizinde erken olmuş oğlumda 16da hissettim ama tekmeyi ne zaman attı hatırlamıyorum bunda kıpırtı hissettim ama bakalım doktora sorucam 🤗
Guzelanne56 mcansu doğrudur benim doktoruma ben 17’de 18’de hissediyorum gibi bir şey söylediğimde doktor bu mümkün değil gibi bir tavır sergilemişti o yüzden bilemiyorum yani her gebelik kendini
YarenYsrc Guzelanne56 bazen doktordan doktora bilgi ve tecrübede değişebiliyor gebelikler farklılık gösterebiliyor önemli olan sağlıkla doğmaları ama hissetmekte ayrı bi güzel 🥰
Nesonunbeybi 19+5 ultrasonda çok hareketli olmasına rağmen hiç bir hareket hissetmedim bende mi tuhaflık var :(
YarenYsrc Nesonunbeybi sanmıyorum Nesonunbeybi belki iç karın genişliğinden olabilir veya karına çok değmiyor olabilir ultrasonda hareketliyse ve her şey normalse büyüdükçe kendini belli eder annesi 🤗