YarenYsrc Arada bir küçük baloncuk patlıyormuş gibi pıt pıt bir şeyler hissediyorum ☺️ bilmiyorum onun kıpırtıları mı daha çok erken olduğu için sizler kaçıncı haftada hissettiniz 🤗
Guzelanne56 YarenYsrc çok erken bence doktorum 2. Gebelık ıcın bıle 16 dan önce mümkün degıl 18-22 hafta arası ancak derdi. Bende hıssettım dıye ınatlasırdım asıl gerçekten hıssedınce ne olduğunu anladım
Bulut21 YarenYsrc merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende 13 haftada hissettim.gayet normaldir.o kıpırtılar bebeğin hareketleridir.cok güzel bir duygu.ilk gebeliğin mi
muphem YarenYsrc bi arkadaşım 10 haftalık hamileyken hissettiğini iddia etmişti hem de ikinci gebelik… ben buna asla ihtimal vermiyorum 10 haftalık bebek kaç gram oluyo da hissedilecek içeriden?? 12 de çok erken bence.
mcansu Guzelanne56 kişiden kişiye hatta bebekten bebeğe değişiyor aslında durum çünkü 16. haftada oğlumun dışarıdan bile hareketleri belliydi eşim hissederdi doktoru tekmelerdi USG de ki ilk gebelikti Şimdi ikinci gebeliğim mesela 20. haftadayız ben bile öyle aktif hissetmiyorum oğlumdaki kadar
YarenYsrc Bulut21 teşekkür ederim 🤗 hayır ikinci oğlumda 16.haftada hissetmiştim bu bana o yüzden baya erken geldi 😁
YarenYsrc Hnfcls bende çevreme demiştim onlarda rahmin büyümesidir dediler ama ben öyle düşünmüyorum hep hareketmiş gibi geliyor ☺️
Hnfcls YarenYsrc valla bilemiyorum oğlumda çok geç hissetmistim 20.haftalarda felan ama bu erken gibi hayırlısı olsun sağlıkla huzurla kucagimiza almak nasip olsun🤲
Gizem1992 YarenYsrc hissedebilirsin bence oğlum da çok hareketliydi 11 haftadan itibaren bnde kelebek kanat çırpar gibi hissediyordum
Almira_ YarenYsrc ilk gebeligim 16. Haftamda elimle kaydığını vs hissediyordum ama benm göbeğim yoktu gebelikten önce. Onun etkisi olablr. 55 ile hamile kalmıştım. 19da da tekmelerimi karnımda hissettm. Şimdi 28 imizdeyiz iki saniye durmuyor. Bazen acı veriyor vs. Sert vuruyor çünkü. Yani acele etmeyn. Gebeliğinizin en güzel zamanları. Buyuynce ağırlığı da tekmeleri de büyüyor 😬
Gamze1773 YarenYsrc 12 haftalık benim de, arada hafif sancı girmese, sabahları midem bulanmasa anlamiycam hamile olduğumu, bir de bebek solda sola yatınca batma oluyor sadece. Hissetmeyi dört gözle bekliyorum 🥰🥰
Guzelanne56 mcansu doğrudur benim doktoruma ben 17’de 18’de hissediyorum gibi bir şey söylediğimde doktor bu mümkün değil gibi bir tavır sergilemişti o yüzden bilemiyorum yani her gebelik kendini
mcansu YarenYsrc hissediyor olabilirsin bende o haftalarda hissetmiştim küçük küçük bazı bebek çok hareketli oluyor bide iç karnınız darsa bebek daha yüzeye yakın olduğundan daha kolay hissediliyor
YarenYsrc mcansu evet iç karnım çok dar o yüzden hissediyor olabilirim her hamilelikte ve bebek farklı haklısınız Allah herkese tattırsın inşallah 🌸
Gunduzanne YarenYsrc bende o haftamda öyle sandım doktorum bağırsak olduğunu söyledi çoğu gebe bebek sanarmış canım
Ozge16_ Bende 15 haftalığım herkes diyo ki hissetmiyor musun, hissetmiyorum diyorum nasıl hissetmezsin diyolar yani bence daha erken gibi yada bende bi sorun var🥹🥹