Tugcee55 Nur67 ben kullanmıştım tup bebek sürecimde baya vitaminler içeriyor etkili bil ilaç hatta onu düzenli kullandgnda tup bebek surecndeysnz yumurta kaliteniz v sayısı artıyor ben etkisi j görmüştüm
gulistan_akkoc Nur67 bende hiç duymadım ama benim kullandığım folden QF gayet iyi Kullanmak isteyen bence bunu kullana bilir
Nur67 Rbdrmx yaa öyle mi çok pahalı bide 2500 fiyatı var kullanıyorum suan da doktor tavsiye ile ondan sordum
Rbdrmx Nur67 Nie normal folik asit kullanmiyosun bende kullanıyorum 500 e alıyorum ama yani çok pahalı içeriği nedir
Rbdrmx Argifertil F: Çeşitli nedenlerle ovulasyon sırasında fertilizasyon problemi olan kadın üreme hücrelerinin (oosit) kalitesini artırarak, döllemeye gelen spermi daha kolay kabul etmesi noktasında etki ederek gebe kalmayı kolaylaştırır
Nur67 Rbdrmx inşallah canım evet bende araştırdım iyi bi ilaç kullanam var mı merak ettim çok teşekkür ederim 🩷
Nur67 Tugcee55 evet bende kullanıyorum fakat günde 2 defa değil de öğlen bi defa kullanıyorum aksam unutuyorum günde mutlaka 1 tane içerim inşallah yine faydası oluyordur bi ara doktor önermişti aldık boş boş kaldı evde o doktora gidemedim bidaha evde duracağına başlayayım içeyim dedim