Mrve96 Merhaba bir sorum olucak ama yaşayan insanlardan yorumlar bekliyorum Beta değerlerim 27 ekim: 144 30 ekim 548 1 kasım: 946 3 kasım: 7890 yani şuan şok yaşadım bu kadar birden artması normalmi sizce yaşayan oldumu daha önce böyle bir şey?
Merve_eee Mrve96 bi yakınım yaşadı ikiz gebelikti değerleri 2 kat artması gerekirken 4 kat artıyordu, doktora gittiniz mi?
qamze35 Mrve96 ben ilk kan verip öğrendiğimde 10.000 çıkmıştı bende baya şaşırmıştım. Doktor kişiye göre değişiyor olabilir dedi 🤷🏻♀️
Mrve96 Merve_eee doktora gittiğimde daha kese yoktu değer 548 ken gitmiştim şimdi sonuc anormal yüksek cıkınca perşembe gidicektim ama yarın gidicem umarım dış gebelik falann değildir
Mrve96 Mavikizkaracocuk önceki hamileliliğimde de böyle birden artmıştı ama bu kadar değildi ama 7. Haftada kalbi durmuştu bebeğin şimdi tekrar yaşamaktan korkuyorum . Sizin hamileliğiniz normalmi ilerliyo yada doğum yaptınızmı
edis22 Mavikizkaracocuk ilk kan verdiğinizdemi değeriniz 1 di? Adetinize kaç gün kala böyle değer çıktı?
Mavikizkaracocuk Mrve96 benimde 7. Haftasinda şuan ama kalp durmasının betayla alakası olması mümkün değil beta bir hormondur bende ilk bebeğimin kalbi durdu kurtaj oldum ama beta hep 2 katiydi
Mavikizkaracocuk Mrve96 betanin hızlı artışının tek nedeni üzüm gebelik oda çok net yok zaten mesela bende çünkü bebek var kalp atışı var
Mrve96 qamze35 ilk kan verdiğinizde gecikmeniz kaç gündü yani öyle öğrenmek belki normal olabilirde birden bu kadar yükselmesi anormal geldi cünkü 144 548 949 sonra 7890 çıkması garip mol gebwlik olabilir diyolar
qamze35 Mrve96 17 gün geçmişti sonraki kontrolde yani 7 haftalıkken tek yumurta ikizlerim olacağını öğrendim 9. Haftada kaybolan ikiz sendromu denildi ve bebek yok oldu içerde sizdede aynı şey olabilir ikiz gebelikte teke göre daha çabuk yükseliyor ama umarım sizin böyle bişey başınıza gelmez şimdiden hayırlı olsun