Fyz_a Hayalimmm42 su gecirmez bant yapistirmislardi bana hemen banyo yapabilmistim o yuzden yani havluyu isitip da koyabilirsin insallah acilir en kisa zamanda
NurZenkin Hayalimmm42 rezene ,komposto bol bol iç suyu çok iç süt yapar bebeğini de ne kadar reddetse de emzirmeye çalış vazgeçme.zamanls refleksi gelişir emdikçe sütun de gelir.İlk iki damla kadar sütünü çıkar ucuna sonra tadını alınca emmeye baslar minik
Hayalimmm42 NurZenkin rezene hariç hepsini yapıyorum veriyorum memeyi alıyor ama süt gelmeyince aglıyor gitsin
NurZenkin Hayalimmm42 zamanla alışır süt indikçe sen memeyi verirken sütü çıkar ucuna öyle ver.premature kızım için öyle alistirmistik meme tutmayı
Hayalimmm42 NurZenkin işte süt yok sorun orda sıkıyorum bir iki damla su gibi geliyor tm başkada hiçbişey yok
Feyzoss Hayalimmm42 gelmese bile 2 saatte bi emzirme + makine ile süt sağma yapın bu süreçte tabi bebişinize mama takviyesi de yapılsın ki sarılık olmasın
NurZenkin Hayalimmm42 Aramel adlı bı süt getiren çay var onu içersen iner sadece internet üzerinde satışı var.Kuvezdeyken doktor onu aldirmisti güzel süt yapıyor
NurZenkin Hayalimmm42 doğrudur çok normal her kafaddan bir ses çıkıyor.Ama dediğim çayı alırsan pişmanlık yasamazsin
Yesizm Canım kesinlikle sağım yapmalısın. Beyne sinyal gönderip süt kanallarını aktifleştirmek gerekiyor. 2 saatte bir sağım yap ve 4 litre su iç günlük. Yazılanların neredeyse hepsini denemiş biri olarak söylüyorum sağım yapmazsan hepsi hikaye.
Yesizm Hayalimmm42 ben bebebao giyilebilir olandan kullandım pratik olsun diye. Bir yandan işlerimi de yapıyordum sağım yaparken.
Busrw Hayalimmm42 8 9 inciri 2 ye bölüp klorsuz yarım litre suda kaynatın 2 ye bölün sabah aksam için cok iyi geliyor
Julideniz Hayalimmm42 birazda stresten uzak durmalısın dinlenmelisin ben lansinoh süt sağma makinasını kullandım onu tercih edebilirsin