babyiscoming_ Kızlar çok afedersiniz ara ara kabız oluyorum. Bugünde tuvaletimi yaparken peçete de minicik kan görür gibi oldum. İlk baş vajinadan sandım korktum ama vajinadan değil makattan çok az bir kan geldi bir damla bile diyemem. Böyle bişey yaşayan var mı neden olur
Mavi_rella babyiscoming_ beniöde öyle olmuştu kullandığım demir ilacından dolayı oluyor doktoruma dedim değiştirdi de rahatladım demir ilacı kullanıyorsanız omdam da olabilir fikir olsun sizede.
Esra1999 babyiscoming_ basur olabilir bende 30 haftalık gebeyim ve malesef büyük abdestimi yaparken çok afedersiniz baya kan geliyo çok zorlanıyorum
myangelson babyiscoming_ yani tekrar ederse bir doktora görünmenizde fayda olabilir. Bende basur var hamileyken kanama olmadı hiç ama hamilelikte cok yaşayan oluyor bu durumu 🥲 genelde krem falan veriliyormuş sanirim
babyiscoming_ myangelson haftaya cumartesi rutin kontrolum var doktoruma danışacağım inşallah tekrarlamaz çok teşekkür ederim🤲🏻
babyiscoming_ Mavi_rella evet kullanıyorum feramat isimli bir ilaç ama bayadır kullanıyorum 10 haftadır falan, ilk kez oldu 23+2 haftalığım
babyiscoming_ kindacute hangi ilaçtı acaba yapan? Feramat kullanıyorum ben ama 10 haftadır hiç böyle bişey olmamıştı
fairytale_ babyiscoming_ kabızlıktan canım gecen ay bendede oldu anlıyamadım vajınadan geldı sandım doktora gıttım tabı muayeneden sonra ve durumu anlatmamdan sonra kabızlıktan kaynaklı oldugunu soyledı doktor
Mavi_rella babyiscoming_ hmm o yapmaz o zaman kesin hormonlardandır bende ferrum kullanıyorum şimdi daha iyiyim. Ben diyetisyene de gittim kabızlık için hormon kaynaklı dedi lifli gıda ve bol su iç dedi 🌼
kindacute babyiscoming_ ferro sanoldü yanlış hatırlamıyorsam, ilk zamanlar bende de olmadı sadece dışkıda renk değişimi olmuştu en son artık kan gelmeye başlayınca kestim içmeyi, baktım düzeldi, sebebini anlamış oldum
fairytale_ babyiscoming_ yok canım demir ılacı kullanıyorum o yapıyor yapabılecek bişeyımız yok dedi doktorum bol sıvı tuketmeye çalışıyorum bebekle alakası olmadıgı ıcın zararı yokmus
glycnkrt babyiscoming_ kabızlık yüzünden makatta şişlik oldu benim doktoruma gittim. bir takım ilaç ve krem verdi. benim kanamam olmadı sizin makat çatlağıdır büyük ihtimalle. doktorunuza mutlaka söyle🙂 geçmiş olsun