Dilarataskent İstanbul anadolu yakasında detaylı ultrason yapabilen güvenilir bir doktor arıyorum. Kadın olması benim için ilk tercih olur önerilerinizi bekliyorum 🥰
Havvabektas Dilarataskent ben kartal umut hastanesi yaptım Dr kadın değildi ama memnunum çok güzel inceledi yaklaşık 45 dakika sürdü ve en güzel benim için randevusuz hafta içi istediğiniz gün gidebiliyorsunuz
Elif1602 KonuMankeni 3450 civari bisey demişti geçen hafta aradığımda . Pendik ersoy hastanesinide övüyolar ama doktor erkek . Orasıda 3750 dedi . Emseyde kadın doktor var görümcem çok memnun iki çocuğundada oraya gitti ama aralık ayına kadar randevular doluymuş doktor izne çıkıyomuş aralıkda.
Dilarataskent KonuMankeni üsküdar hospital turk’ te 5 yıl önce yaptırmıştım çok memnun kalmıştım aklıma gelince sabah aradım 3500₺ dediler az önce aradım 3700 dediler ama doktor iyiymiş sanırım aklınızda bulunsun
Elif1602 Dilarataskent bende 5 yıl önce orda yaptırdım Rabia hanım vardı gerçekden çok ilgili tatlı bi doktordu ama o gitmiş sanırım .