zlemceylan Egegayk eğer özele gidiyorsan söyler ama devlet de 16 haftadan önce söylemiyorlar diye biliyorum
Ada25052025 zlemceylan canıım bugun tekrar test yaptım, cmt günü olan testime göre bir tık daha koyulaşmış çarşamba sabah tekrar yapacağım. 2 günde 1 normal gebelik testiyle yapıyorum 2 çizgi koyu ne zamana olur acaba senin ne zaman olmuştu hatırlıyor musun
zlemceylan Ada25052025 ben çok erken farkettiğim için normal gebelik testinde çok silikti 3-4 gün sonra belirginleşti eğer çektiysen bir fotoğrafını atabilir misin
zlemceylan Egegayk anladım ben 14+5 deyken devlete gitmiştim bi belki öğrenirim diye doktor söylememişti inşallah sana söyler 🥰
Ada25052025 zlemceylan canım benimde perş beta 31 çıktı, cmt test yaptım silikti, pzt test yaptım silikti çarşamba tekrar yapacağım cuma da hem test hem kan vericem🙈
Egegayk zlemceylan evet haklısın ki genelde söylemezler çünki kız olduğunu öğrenince aldırmak isteyen çok oluyormuş bu yüzden devler söylemek istemiyor muş
Egegayk zlemceylan ayrıca sen ne kdr oldun canım allah nasip ederse inşallah yarın itibariyle 15 oluyorum tam
zlemceylan Ada25052025 aslında biraz da olsa koyulaşması gerekiyor 3-4 gün geçmiş üzerinden de inşallah sağlıcakla ilerler canım benim haber ver mutlaka 😍❤️
Ada25052025 zlemceylan inşallah canım hepimiz inşallah, az az koyulasma var bugun atacaktım sana ama sabah yapıp ofise geçmiştim eve geri geldiğimde kurumus değişmiş test🙈Salı gününe randevu aldım o gün sabah kan vericem öğleden sonra dr a gidicem🙏🏻
zlemceylan Egegayk aaa o yüzden mi söylemiyorlar bende açıkçası kız olsun diye daha çok dua ediyordum
zlemceylan Egegayk gözün aydın canım benim erkek senesi bu sene 😍 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🩵
Egegayk Kızlarrrr çok şükür 2’li tarama testim temiz çıktı şükür 3’lü tarama için de kan verdim dün ve böyle sonuç geldi tecrübeli olanlar yazabilir mi normal mi sonuç
Egegayk Egegayk böyle bir sonuç geldi normal mi yada değerler ideal mi çok anlamadığım için bilmiyorum içim rahat etsin istiyorum haftaya anca gidicem o zamana kdr rahat edemem tecrübeli arkadaşlarıdan dönüş yapmasını rica ediyorum
cansuu03 Kızlar banada yardımcı olurmusunuz pik olmuş mu çatlama olmuş mu https://imgyukle.com/i/C0n2dn 4 Ekim 14:20 4 Ekim 21:15 te yaptım https://imgyukle.com/i/C0nWT8 Buda 5 ekimde 14:30 ve 18:14