zlemceylan Ada25052025 merhabalar canım tebrik ederimm adetine var mıydı geçti mi içini ferah tut güzel olacaktır eminim ki 🥰❤️
Ada25052025 zlemceylan kuzum cok tesekkür ederim, 28 aralıkta adet olmustum uygulamaya göre 1 subatta görünüyor regl 30-35 gün döngüm🙈
zlemceylan Ada25052025 bugün mü peki sonucun öyle çıktı canım aslında işte yumurtlama zamanın önemli 🥰
Ada25052025 zlemceylan evet kuzum ama yumurtlama günü takip etmedim akısa bıraktım, evet bugunun sonucu
Sevgiiss Ada25052025 hatırladım tabi kızzz çok sevindim sağlıkla kucağına al ve asla korkma bende oğlumu 31 ile öğrenmiştim ayyynı değer 31 212 1192 idi tekrar vermemiştim aralarında 4 er gün vardı darısı sana ❤️
Ada25052025 Sevgiiss ay umut oldu bana ama işte bi yanım tedirgin sen napıyosun nasılsın canım @zlemceylan sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Egegayk zlemceylan hadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini beklerim nedense erkek hissediyorum sende 😇😇
zlemceylan Ada25052025 iyiyim çok şükür bugün hastaneden geldik de cinsiyeti öğrendik erkek bebiş geliyor 😍🩵
Egegayk zlemceylan yaaaa gözün aydın canım hadi hayırlısı bakalım bende ayın 12’sinde öğrenecem inşallah 😇😇😇♥️
Ada25052025 zlemceylan perş günü kan vermiştim cmt test yaptım pzt de test yapıcam çarş da test yapıcam cuma kan vericem 🙈 1 hafta sonra tekrar kan vermis olucam
Egegayk zlemceylan kız istiyorum ama erkek hissediyorum 3 kere rüyasını bile gördüm genelde hamileler rüyasını görür derler ne kdr doğru bilemem
Egegayk zlemceylan evet gerçekten erkek senesi doktora gidene kdr 15 haftalık olucam allahın izniyle o zamana kadar cinsiyeti söylerler herhalde diye düşünüyorum
zlemceylan Egegayk eğer özele gidiyorsan söyler ama devlet de 16 haftadan önce söylemiyorlar diye biliyorum