Egegayk zlemceylan Ben minnak kurabiyeler sayfasımda diz dirsek pozisyonunu çok denedim yumurtlama ve çatlama döneminde
Egegayk Zarifokur allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar çok çok güzel efsane bir duygu ayy eşimle çok mutlu olduk çokkkk
Egegayk Kızlar sonuçlara evde baktım ama. Hamilelik var diyen çok olunca acile geldim şimdi bakalım ne diyecekler bide acilde bana ne kdr süredir gebe olduğumu söyleyecekler mi
Asyarslan60 Egegayk ayyy çok çok sevindim adınaaaa🫠🫠 hayırlı olsun hayatımmmm Ovulasyon ne zaman koyulasmaya başladı tsm olarak
zlemceylan Egegayk bence hemen alma birkaç gün sonrasında sağlık ocağında kan ver bi bir de testin varsa elinde koyulaşmaya bak canım kadın doğuma gitsen de kese görünmeyecek şu an
Ada25052025 zlemceylan canıım ben 1500 olunca kese görünüyor zannediyordum ya🙈 ne güzel kese görünmüş inşallah kalp atışını da duyarsınız🙏🏻 ne zaman gideceksiniz bir daha
Egegayk Marshmellom amin amin inşallah allah razı olsun rabbim en kısa sürede hayırlı haberler almayı nasip etsin
zlemceylan Ada25052025 aslında öyle görünüyor doktor bir deneyelim dedi yakınlaştırdı bayağı öyle küçücük görünüyor haftaya Salı günü gel dedi 🥰