Ebru567- zlemceylan çok sevindim canım ben elendim kaç aydır deniyoruz ama olmuyor nasip değilmiş ne diyim sağlıcakla kucağına al evladını inşallah
Sevgiiss Ebru567- canım sen yumurtluyorsun sıkıntın yoksa uzun süredir deniyorsanız birde eşin görünebilir . Sonuçta sıkıntı sadece kadınlarda olmuyor . Genelde bizim toplumda öyle algı oluyor nedense
zlemceylan Ebru567- amin canım benim inşallaahh 😍🙏🏼 teşekkür ederim bak bir çok kişiye yazdım bir gebenin günlüğü sayfasında 20 sn kuralı var o kuralı uygulu ilişkiden hemen sonra
Marshmellom Ebru567- bende de yumurtlama sorunu vardı sabah pik olunca sevinmiştim ama şuan aklım karıştı
Sevgiiss Marshmellom doğru bence ben adetimin 14. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi yumurtan büyüyor dedi 16 18 20 ilişki dedi. 1 hafta içinde Çatlar dedi 19. Gün pik 20. Gün çatlama oldu
zlemceylan Marshmellom %100 için hiçbir zaman diyemem gebelik için sana elverişli olan zamanı gösteriyor senin vücudunla alakalı bir çok kişi gebe kalmış
Ebru567- zlemceylan bu ay beklicez artık biz dişlerim çok kötüydü kırılan falan vardı bu ay onları yaptırıyorum aralıkta denicem tekrar Allah nasip ederse başak burcu olur ya nasip Allah bilir
Sevgiiss Ada25052025 aynen canım bu sefer 12. Günü bekleyeceğim en erken varsada hemen öğrenmek istemiyorum 😄 bir sürü test sipariş ettim inşallah dayanırım 🫣
Ada25052025 Sevgiiss benimde bugun 8. Gün evde testte var resmen direniyorum 😁 bi yapsam mı belki çıkar diye😀
Ada25052025 Sevgiiss aynen kendime fırsat vermeden ilk idrarı yapıp çıkıyorum hemen gecti artık diyorum hahaha ama ovülasyon testi yaptım simdi😁
Mommyarzu Marshmellom bu uygulamaya ayni resmi ust uste bikac defa okuttum birinde dusuk birinde pik birinde yuksek verdi 😀 dene ne demek istedigimi anlarsin