Sevgiiss zlemceylan test prodoctor demi bende sipariş verdim 10 gün sonra yapacağım inşallah 😍 çatlamadan kaç gün sonra yapmıştın ilk testini canım nasıl çıkmıştı
Ada25052025 Sevgiiss belirtin var mı hiç canıım 🙈 kaç günde baslar onu da bilmiyorum tabi 🙈 Bende laboquick kaset test var onun doğruluğu hassasiyeti nasıl🙈
Sevgiiss Ada25052025 yok canım belirtim daha çatlama göreli 3 gün oldu benim😄 o test güvenilir oğlumda 31 olan değeri o göstermişti düşün yani . Bende çatlamadan sonra en az 12 gün bekleyeceğim dayanabilirsem 😁
zlemceylan Zarifokur yaaa canım benim inşalalaahh rabbim en kısa sürede sizlere de nasip eder inşallah 🙏🏼😍♥️
Sibel_iko Sevgiiss ben bugün daha koyu olur diyordum normalde hep öyle oluyordu silikleşmis bende şaşırdım yapmaya devam edeyim
Sevgiiss Ada25052025 aynen canım bu sefer 12. Günü bekleyeceğim en erken varsada hemen öğrenmek istemiyorum 😄 bir sürü test sipariş ettim inşallah dayanırım 🫣
Marshmellom zlemceylan zlemceylan dayanamadım yeniden test yaptım ama bi sorun var Premom uygulaması ne kadar doğru sabahkimde 91 gösteriyor şimdi tekrar yaptım 74 gösteriyor canım