Marshmellom zlemceylan ayy tamam canım çok sağol.hatta o sabah saatleri daha iyi diye yazmış bi postta onu gördün mü
zlemceylan Marshmellom yok bilmiyorum görmedim de biz genelde geceleri değerlendirdik gece 2 gibi falan yani
zlemceylan Marshmellom bakalımm inşallaahh Salı günü doktora randevu aldım idrar ve kan tahlili yaptırım hem 🥰
Sevgiiss Marshmellom canım sabah 5-6 arası spermlerin en aktif olduğu saatlermiş hatta erkeklerin en istekli olduğu saatlermiş biyolojik olarak. Ama çok erken ben gözümü açamam 😄😄 yapabiliriz diyorsan deneyin
zlemceylan Sevgiiss 4 hafta 6 günlük görünüyor ama döngüm uzun olduğu için öyle çıkıyor 35-40 günde bir gibi olduğu için 🥰
Sibel_iko Kızlar benim ki çatlamış mi üsteki 16 kasim alttaki bugün dünü degerlendiremedik bugün olur dimi
Sevgiiss Sibel_iko camım sen iki gün bir değerlendir test pik yapmamış gibi geldi ama pikte olabilir çünkü silikleşmiş testi yapmaya devam edersin bu arada
Sevgiiss Marshmellom o zaman bu gece değerlendirin yarın boş bırakın diğer gün değerlendirin yarında pik olursa