zlemceylan Sevgiiss ben 2 günde bir yaptım çift çizgiyi çok silik gördükten sonra koyulaşmaya başladı 🥰
Sevgiiss zlemceylan testlerimi harcamayım 30 tane var yeni almıştım yetmez diye hamile kalamazsam kullanırım diğer ay kalırsam burdan durumu olmayan bir arkadaşa hediye gönderirim ucuz bir şey değil sonuçta belki vesile olurum ☺️
Egegayk zlemceylan kızlarrr ovülasyon testinin bugün 9 günü kendimde hafif belirtiler hissediyorum sizce test yapsam mı yada yarın sanah ilk idrarla mı yapayım 14 gün sonra demişti minik kurabiyeler di herhalde öyle demişti
zlemceylan hayalmasal 20 sn kuralını uygulayın derim bir gebenin günlüğü sayfasında ben bu ay öyle uyguladım önceki aylarda olmamıştı
hayalmasal zlemceylan ovulasyon testinden tam koyu günümü değerlendirdiniz yoksa ertesi günümü ben koyudan sonrakı silik günü değerlendiriyorum tek ilişki olarak
zlemceylan Egegayk canım bence 11. Günden sonra yapmaya başla bazen 10. Günde belirti gösterebiliyor 🥰
Egegayk zlemceylan canım biley sorucam bugün 9. Gün sence test yapsam mı yoksa sabah ilk idrarla mı yapayım yada 14. Günü mü bekliyim
Marshmellom Sevgiiss benim adetim düzenli ama şimdiye olması kazım diye düşünüyorum sizin de düzenli mi kaç günde görüyorsunuz
Sevgiiss Marshmellom her ay adet oluyorum 28-32 gün arası değişiyor mesela 28 30 29 31 30 29 28 gibi oluyor . Tam düzenli denilebilir mi bilmiyorum