Asyarslan60 Sevgiiss bence bu akşam tekrar yap olacak inşallah Değerlendir mutlaka 🌸 Benim testim bundan bi tık daha koyuydu pik dedi ertesi gün silikleşti baya ,yumurtlama olarak saydık O yüzden seninkini de çok merak ediyorum bu test kaç mm algılıyor diye
Ada25052025 Sevgiiss ay canım çok az kalmıs hem akıntı yoğunlasmıs hem ikinci çizgi baya belirgin🙏🏻 seninde çatlasa da kafandan silsen rahat rahat geri sayıma geçsen🙈☺️
Sevgiiss Ada25052025 hahaha aynen canım sizi de bunalttım her gün her gün 😄 kesin yarın pik olacak diyip duruyorum 1 haftadır 😁😁
zlemceylan Sevgiiss akşam 7-8 gibi tekrardan yap at bence bi bakalım olacağını düşünüyorum 🥰 ama değerlendir mutlaka bugün olmasa yarın sabah kesin olur gibi
Sevgiiss zlemceylan her gün size kesin yarın olacak dedim olmadı 😄 😍 inşallah canım akşam 8 de yapacağım atarım testi
Sevgiiss zlemceylan yaaa çok şükür canım oldu valla. Yapmayacaktım senin olur dediğin aklıma geldi kalktım yaptım birde çay içmiştik 😄
zlemceylan Sevgiiss valla bak ben sana dedim oldu olacak gibiydi değerlendir mutlaka ama havuç da ye ben bu süreçte havuç tükettim geçen ay tuttu 🥰 bir de bir gebenin günlüğü sayfasındaki 20 sn kuralını uygula mutlaka benim tutmasına sebep olan şey o olduğunu düşünüyorum
Ada25052025 zlemceylan Sevgiiss Canıım bende denedim onuu göründüğü kadar zor değiil 🙈 bende açık konusayım yani bizde boşalma olmadan hemen önce o pozisyona geçtik gibi diyeyim 20-30 sn sonra eşim çıktı ben biraz daha öyle kaldım bakalım kısmet artık🙏🏻☺️
Egegayk zlemceylan bennde 3 gündür mide yanması sırt ağrısı ve hafif kadık ağrısı ankara gibi yerde soğuk mu aldım yoksa gebelik ki oluşuyor bilemem 6 kasımda çatlama oldu haftaya salı 14 gün tamamlanıupr test yapıcam bakalım
zlemceylan Sevgiiss zor gibi değil bak açıkça anlatıcam sana ilişki olunca boşalınca bi 10 sn öylece kalın sonrasında da sen o 20 sn kuralını yap hiç zor değil yani
Sevgiiss zlemceylan ya biraz ayıp olacak ama boşalınca hemen çıkmıyor 10 - 20 sn duruyor . Ondan sonra yapmanın anlamı olur mu o anlamda zor dedim 🙈☺️😍
zlemceylan Sevgiiss evet evet işte 10 sn öyle dursa yeterli sonra direk o pozisyonu yap 20 sn ben öyle yaptım