zlemceylan Sevgiiss bende yapmaya devam ediyorum bakalım sanırım geçen ki yumurtlama şu an başka bir yumurtlama yok 🥰
Sevgiiss zlemceylan olabilir son gün yakaladın 😁😍 inşallah bu ay dileyen herkesle beraber bizde hamile kalırız 🙏
AdaEcem Sevgiiss benm de sat 26 Ekim,, ovulasyon iki gün deneyim çok çok silik çıktı. Bı kaç gün aradan sonra tekrr yapacağım, sürekli yapmak çok sıkıcı
Sevgiiss AdaEcem sanırım daha erken ama belli de olmuyor belki her an pik olur diye her gün yapıyorum canım ben
pinar_5 zlemceylan bu uygulamayı sizden görüp indirdim uzun zamandır böyle bir şey arıyodum vesile oldunuz teşekkür ederim. Peki testleri gerçekten doğru okuyor mu?
zlemceylan Sevgiiss aynen bazen aniden pik olabiliyor bak bende geçen aya göre olur diye düşünüyordum o zaman erken bile oldu geçen ay 1 hafta kadar şimdi biraz daha erken oldu
AdaEcem Sevgiiss benm toplamda 20 adet ovulasyon testi var, iki defa denedim. Yetmez diye birer gün arayla deneyim dedim bu hafta. Ama hafta sonu yumurtlama görünüyor, uygulamaya göre. Cuma dan itibaren her gün yaparım 🤔
Ada25052025 Sevgiiss zlemceylan Kızlar idrar yolu enfeksiyonu ovülasyon test sonucunu veya yumurtalama dönemini etkiker mi acaba? Suan hafif idrar yoku enfeksiyonu geçiyorum acaba o yüzden mi test sonucları silikleşti acaba