zlemceylan Ada25052025 işte testte pik olmuyor olunca da neden öatlamıyor diye boşuna strese giriyoruz akılına bırakılsa işte her şey olacağına varıyor bir şekilde 🥰 güzel haberlerimizi alırız inşallah Allahın izniyle ❤️
Sevgiiss zlemceylan o kadar doğru yazmışsın ki 🥰 yumurtlamıyor muyum diye doktora sordum güldü . Birde çocuğun var senin diyor bana 😁 yani insan boş yere kendinde sorun arıyor yumurtlama yok mu çatlamıyor mu diye
Ada25052025 zlemceylan Sevgiiss Kızlar simdi yaptım çatlamış silinmiş ikinci çizgi🥰 Pik olduğu ilk günü değerlendirdim dün es geçtik bugunde sabahı değerlendirdim🙈 çatlama için yeterli mi bugun sabah🙈
zlemceylan Sevgiiss işte evet böyle yapınca vücut stresten çok etkileniyor maalesef ki bu da her şeye yansıyor en iyisi rahat ve relax olacaksın 😁🥰
zlemceylan Ada25052025 eğer bugünü değerlendirdiysen yeterli ama yarın sabahı da değerlendir istersen ya da bu geceyi riske atmayayım dersen 🥰
Sevgiiss Cimcime30 ne atayım bacım hep silik hep silik 😄 doktorun dediğine göre 2 3 güne pik yapması lazım artık bekliyorum 😁