Sevgiiss zlemceylan evet canım ortalama 30 günde regl olduğum için 14. Günde tam büyümemesi normalmiş ☺️
zlemceylan Sevgiiss evet tabi sende bunu biraz psikolojik olarak da etkiledin ☺️ strese girme bu kadar
Sevgiiss zlemceylan normalde stres yapmamda geçen ay kist olunca korktum canım. Birde benim yumurtalarım fazlaymış öyle söyledi doktor polikistiğe çok yatkın dedi
Havva123 zlemceylan evet aslında öğün bel agrimda vardı ama adetten hemen sonraki gün yumurtlama olmaz gibi düşünmüştüm değerlendiremedim 7 si köyü ama tam köyü değil bugünde siliklesti kafam karıştı benjmde
Ada25052025 Sevgiiss zlemceylan ![](https://) Kızlarrr şimdi dayanamadım yaptım baya koyulasmıs pik mii değil daha diimi
zlemceylan Sevgiiss aaaa benimki gibi yumurtalarım benimde fazla pcos yok ama görüntüyü veriyor demişti aynısı demek ki sende de 😄😄
zlemceylan Sevgiiss ben kıvırcık nane çayı kullanmaya başlamıştım reglden sonra içiyorum yumurtlamayı erken görmeye başladım ona başladığımdan beri
Sevgiiss zlemceylan aynen öyle dedi canım yatkınlık var diyelim dedi. Kıvırcık nane çayını nerden alabilirim bu ay olmazsa onu deneyim
zlemceylan Sevgiiss trendyoldan aldım normalde benim adetim 40-45 günde bir oluyordum yumurtlamayı 22-23. Günlerde görüyordum geçen ay 15. Günde bu ay da 13. Günde yakaladım adetten sonra svek marka bu arada 🥰
zlemceylan Sevgiiss aynen iki bardak da yazıyor ama bir bardak yeterli oluyor bir de düzenli kullanmama rağmen 🥰