Sevgiiss Marshmellom aynen canım bugün 8. Gün ya kurumadır diyorum ya da çok çok erken olduğu için böyle geç çıktı. Nasip kısmet diyelim 😍
Egegayk zlemceylan yok canım karıştırdın sanırım ben bugün gittim doktora son adet tarihiöin ilk başlangıç tarihini istedi söyledim 3 haftalık dedi. Keseyi de bugğn görmedik kalınlaşma var ama dedi rahimde bu normal bir süreç mi
zlemceylan Egegayk evet rahimin kalınlaşması iyi bir şey ☺️ beta kaçtı biliyor musun ben gittiğimde önceki günü beta 910du çok küçücük görünmüştü 🥰 bende Salı günü gideceğim
Egegayk zlemceylan kan verdik canım beklemenize gerek yok dedi Pazartesi günü gideceğiz işte bakalım ne oluyor
Sevgiiss Marshmellom bekle canım benim gibi erken yapma bende yapmayacaktım 😄 burda çatlamanın 9. Günü kan vermiş negatif gelmiş 12. Gün pozitif görmüş demek ki geç yapmak lazım
Egegayk Sevgiiss direnin benim kadar acılara yürüdüm yüne test yapmadım günü gününe yaptım😂😂 tuttu normalde yarın adet günüm ama sanırım daha olmam gebeliği gördüm çünki
Egegayk Sevgiiss canım ya bişey diyicem az çok hatırlarsın beni eşimle bugün yakınlaşmamız oldu gebeliğin ilk haftasında zararı var mı
Marshmellom Egegayk benim 2. Ayda olmuştı. Kanama başladı ve düşük tehlikesi geçirmiştim.genelde ilk 3 ay doktorlar önermiyor bilginiz olsun canım
Sevgiiss Egegayk benim 9 ay doktorum serbest bırakmıştı . Kimine yasak diyor . Geçirdiğin hamilelikle alakalı riskli durum varsa önerilmiyor yoksa serbest 😃
Ada25052025 @zlemceylan @Sevgiiss @Cimcime30 Kızlar bende elendim bu ay😔 gelecek ay ovüslasyon yapmadan gün asırı denicem galiba ovülasyon beni biraz stres yaptı sanırım😔
Sevgiiss Ada25052025 kaçıncı gün regl oldun canım hayırlısı olsun önümüze bakalım bende de yok gibi 🥰
Sevgiiss @zlemceylan Canım baksana bi test durdukça çizgi çıkıyor sende oluyor muydu bu . Yoksa hamilelik yokken hep bembeyaz mı kalıyordu
Sevgiiss zlemceylan post açmıştım ya kuzum o test . Oğlum uyusun sonra çekeyim. Durdukça belli oluyor ama geç çıkıyor . Senin ne zaman çıkmıştı çizgi hemen mi
Sevgiiss zlemceylan kurumadır diye düşünüyorum hemen çıkmıyor çok az belli oluyor saat geçtikçe koyulaşıyor