Ada25052025 Sevgiiss bende dün yaptım sabah negatifti bugun yine mi yapsam diyorum 😀 2 tane gebelik testi var elimde birini bugun birini pzt olabilir ya da direkt kan mı versem🙈
Sevgiiss Ada25052025 sen bilirsin canım ama ben testte pozitif görmeden kan vermem ya 😄 dene bugün 12.Gün demi
Sevgiiss Ada25052025 orası öyle canım vermek istiyorsan ver kurtul 😁🤣 benim bu aydan nedense hiç umudum yok
Ada25052025 Sevgiiss benimde negatifi göre göre umudum gitti, ama senin daha var canım 8. Gün daha erken
Sevgiiss Ada25052025 belki erken ama ben 9. Günde görmüştüm ya ondan ümidim kesildi . İnternette rahime yerleşme beta hcg salgılanma 7-10 gün sürer diyor
Mimoxacice Mimoxacice 1 gün pik kalması kötü bir şey değil dimi iki gün falan olmadı. Ve dün gece yarım saatlik ciddi bi sancı yasadım. Yumurta çatlarken ağrı oluyor mu yaşayan oldu mu
dsevgi Mimoxacice benim de 1 gün pik kaldı. Ben de merak ediyorum. Çünkü burda 2-3 gün pik görenler var.
Sevgiiss Ada25052025 bakalım canım hayırlısı olsun. Evde de bir sürü test var yaptıkça yapasım geliyor 😁 2 3 gün sonra yapıcam ama kararlıyım 😄
Sevgiiss Ada25052025 sağlık ocağına kan verebilirsin evin yakınsa. Ben taşındım sağlık ocağında kaydımı aldırmadım . Kaydım olmayan sağlık ocağı hamilelik testi yapar mı bilmiyorum
maviskokiz zlemceylan canım çatlam-nın 7. günü sen kaç gün sonra test yapmıştın 16 yumurtlamaydı 17 de 18 çatlamaydı
Ada25052025 @zlemceylan canım kıvırcık nane çayını ne için kullanmıstın nasıl kullanmıstın🙈 bende mi sipariş versem dedim🙏🏻
Sevgiiss @zlemceylan @Ada25052025 kızlar işaretlediğim yere bakın bi 😄 ama 1 sonra böyle oldu ondan önce belli belirsizdi prodoctor ne derseniz ben mi hayal görüyorum ya da kuruma ya da çok yeni ondan böyle bilemiyorum Testle oynayım dedim hiç beceremiyorum bu işleri 😁
zlemceylan Sevgiiss canım benim ilk testimde de 15 dk sonra hafif belli olmaya başlamıştı bunu açmadan daha net görürsün 🥰
Marshmellom Sevgiiss balla olmayınca o kuruma bile çıkmıyor ama umutlanma yine de canım 2 3 gün sonra tekrar yap
Ada25052025 Sevgiiss ya ben o kuruma olayını hiç bilmiyorum, ama inşallah vardır🥰 yarın belki daha net belli olur🙏🏻
Sevgiiss Ada25052025 test durdukça çizgi yeri belirginleşiyor böyle 😄 yani hamile değilsin ama öyle gösteriyor