Sevgiiss Ada25052025 yok canım kendimi dinlersem kasıklarıma bir şey batıyor bazen ama dinlemezsem yok 😂😂
Ada25052025 Sevgiiss benim yarım saattir âdet olacakmışım gibi karnım çok ağrıyor sabaha olacakmışım gibi🥲
Nursotu Ada25052025 aa benimde böyle ya ara ara vuruyor sanki adet olacakmışım gibi diye yorumluyordum hep çünkü yumurtalara ve çatlatma olali daha iki gün oldu bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum
Sevgiiss Ada25052025 çatlamadan 14-17 gün sonunda adet olursun canım genelde 14. Nerden baksan 3 günün var . İnşallah pozitifi görürsün canım bu sayfayı pozitiflere boğarız 😍😍😍🙏
Egegayk zlemceylan canım ya sen de ilk zamanlarda sırt ağrısı veya karnında adet olucak hissi varmıydı acaba karında değil aslında kasık
zlemceylan Egegayk evet bugün oldu kasık ağrısı böyle batma gibi oluyor ama bugün de bel ağrısı var neden anlamadım
Egegayk Egegayk amin inşallah allah razı olsun rabbim en kısa sürede sana da ve istegen herkese de nasip etsin inşallah
Sevgiiss Kızlar bugün ovülasyon testi yapayım dedim biraz koyulaşma var anlamı var mıdır bilemiyorum ama @zlemceylan @Ada25052025
zlemceylan Sevgiiss canım buna bakma koyulaşma olmasına direk gebelik testi yap sonradan koyulaşmaya başlıyor çünkü ovulasyon testi
Egegayk Sevgiiss canım çatlama olduktan sonra bende böyle gördüm ilk sonra aradan kaç gün geçti tekrar denedim daha koyu oldu
Ada25052025 Sevgiiss canım geçen gün benimde koyuydu sonra ki 2 gün silikleşti anlamadım bende suan silik çizgi var bende de ama gebelik öğrenende varmıs