Miniklerinannesiyim Zuluss gecen haftaya göre benimkide az oynuyor sanki ama dinelnimce yada elimle yoklayınca vuruyor sertleşmesi vurmasından daha ccok acıtıyor keşke hep vursaydı da sertleşmeseydi taş gibi oluyor sıpam
Festinalente Zuluss benım kı 33+1 oldu bazen aşırı hareket edıyor bazen etmıyor ozellıkle sabahları öğleye kadar çok hareketsiz
Firdooo409 Zuluss bende şu an 33+3 31 ve 32 hafta azalmıştı hareketleri bu hafta yine çoştu durmuyor yönünü içeriye çeviriyorsa hareketlerini o yüzden az hissediyor olabiliriz. Normale döner inşallah biraz daha devam ederse kontrole git bence
dilaaann Arkadaşlar bu haftalarda biraz hareket yavaşlaması oluyormuş ama uzanıp dinlenip 2 saat içinde en az 10 hareket hissederseniz normal ama hissetmezseniz doktora gidin muhakkak tedbirli olmak lazım
Miniklerinannesiyim Melamial valla yan tarafıma toplanıyor kaya koymuş gibi oluyor hatta hafif yittirdigimde yada masaj yaptıgımda alt tarafım yanıyor niyeyse salı gunu kontrolum var onu bekliyorum
Melamial Miniklerinannesiyim benim de öyleydi çünkü. Doktorum son gittiğimde bebeğe bakarken sertleşti sık sık oluyor mu dedi evet dedim. Günde iki magnezyum içmeme rağmen oluyordu çünkü. Nidicart verdi. 34e kadar kullan dedi. Sancı önlüyormuş şimdilik bir ya da iki tane içiyorum günde.
Miniklerinannesiyim Melamial salı gunu gidicm bakalım inşallah bişey çıkmaz ben endol da kullanıyorum onu forumda bazı gebeler kasılma önlemek için kullanıyolarmş belki bana da onun faydası olur 3 gundur endolu düzenli içiyorum bide devlet hastanesine gidiyorum acaba 33 te nstye girermiyiz