Simsimsimm Devlet hastesinde doğum yapan var mı daha önce böyle bir seçeneğimiz oluyor mu? Gece falan gitsek oluyor mu ?
rosatue Simsimsimm Devlet hastanesinde insan gibi muameleme yapmayı öğrensinler de epidural kusur kalsın noktasındayım. Ben bir ikili için gittim pişman oldum. Epidural yapıldığını hiç duymadım.
tecrubeliiannee Simsimsimm kardeşimin eşine devlette epidural yaptılar fakat neredeyse 24 saat sancı çekmişti çok yorulmuştu sanırım acıdılar
Dilaradenizz0 -Papatya33 hayır spiral yada genel tercih edebilirsiniz. Artık doktorlarda spinali tercih ediyor
senos- Ben yeni devlet hastanesinde gebelik okuluna gittim bu yıl epidural anestezinin yeniden yapılmaya başlandığını söyledi ebeler
-Papatya33 Dilaradenizz0 ilk doğumunda genel anestezi istemistm özel hastane kabul etmedi. Senin isteğin icin bbegi tehlikeye atamayız hem genel yapılmıyor artk dendi. Devlet hastanesinde genel anestezi tercih edilebilinmesine şaşırdım ama
Dilaradenizz0 -Papatya33 benim ilk sezaryanım gemeldi devlet hastanesinde panik olurum yapamam diyip genel istemiştim öyle de oldu. İkincisini de spinal istedim öyle oldu