Mftt Btl066611 olur haber veririm canım senin son adet tarihin ne zmaan 😌benim 28 eylül ama gebeliğim tüp bebek benim
Cups Mftt Merhaba transfer gününüz neydi benim de tüp bebek transferi. 18 ekimde transfer oldum yaklaşık aynı tarihe denk geliyor sanırım
Btl066611 Mftt benim normal yolla oldu canım ama haziranda rahim filmi çekinmiştim doktor aşılama yapalım dedi hiçbir sorun yoktu bu yüzden biraz daha beklemek istedim normal yolla olursa diye 27 Eylül adet tarihim bu ay sürpriz oldu bana çünkü hiç beklemiyordum vede artık aşılama yapacaktım
ilkkezanneyim Mhagata ben de 6+3üm bebişler aynı zamanda doğacak inşallah kucağımıza sağlıklı şekilde alırız ❤️ öğrendiğimde 5+2 idi duymadım doktor 10. Haftadan sonra dinlemek istedi kalbini yormayalim dedi bir de ben yurtdışındayim ve 1.5 ayda bir kontrol oluyor o yüzden beklemek lazım
yigitinannesiiiii Mftt bende 5+3 bakalım bebişife kalp atışınıda görürüm inşallah pazartesi gidicem oğlumda 7+2 de dumuştum kalp atışını 5+5 tede görmüştük kalp atışı yoktu bunda erken duysam güzel olur :))
Mftt yigitinannesiiiii inşallah Allah’ın izniyle duyacağız kalp atışlarını❤pazartesi haberini bekliyorum canım
yigitinannesiiiii Mftt bugün gittim kontrole bebişi gördüm ama kalp atışını duyamadık haftaya gel kalp atışına bakalım dedi doktor ben 1 hafta daha beklicem🥹🥹
Tgball Btl066611 benim de 5+1 . İlk boş gebelik yaşadığımdan ötürü şu an bu gebeliğimde hiç doktora görünmedim. Evde test yaptım. Çift çizgiyi görünce kan verdim . Hamile olduğumu görünce de beta artışı düzenli mi diye 2.tahlili yaptırdım. Gittiğimde sadece kese görüncek bebegi göremeyeceğim diye henüz ultrasona gitmedim. Tam 7.haftada gitmeyi düşünüyorum. Gitmişken hepsini görmüş olayım diye… Zor tutuyorum kendimi
Btl066611 Tgball canım bende adet gecikmem olunca olabilir mi dedim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün 4+4 ken randevu alıp gittim doktor dirsek ultrasona aldı bana da gösterdi gebe olabilirsin şurda kese gibi bilet var dedi kan testi istedi sonucuna 10 gün sonra gel bakalım dedi e nabızdan betam 2780 lerde gördüm çok sevindim çünkü doktor net bişey söylememişti haftaya cuma gideceğim tam 6+0 a denk geliyor kalp atışını duyulur mu bilmiyorum ama doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum içim rahatladıktan sonra
simge_a Mftt benim de 16 Ekim transfer tarihim. Ben de keseyi gördüm, kalp atışı için cuma günü gideceğiz bakalım inşallah duyabiliriz 😍
Tgball Btl066611 beta gayet iyi çıkmış. Kimisi atışı erken duyuyor. İnşallah siz de gittiğinizde mutlulukla dönersiniz. Ben de bir sonraki cumayı 7+0 olduğu zamanı bekleyeceğim sanırım. Evet sabit ve güvendiğiniz bir doktorla yola devam etmek çok daha güzel olur. İyi birine karar vermek lazım . Ben tedirginligimden ötürü henüz aileme bile söyleyemedim gebeliği. Boş, dış gebelik vs gibi bir durumla karşılaşırım da insanları heveslendiririm diye. İlk bize ders oldu birazcık. Onlara da güzel haberi vermek nasip olur inşallah
hllaltas25 1kopek1bebek Btl066611 4+4 de betaniz baya yuksekcikmis benim aklıma da ikiz geldi direk benim 4+4 136 lardaydi🤷🏿♀️
Btl066611 Mftt amin canım inşeAllah aramızda birgün var ama uygulama nasıl gebelik gününü aynı hesaplıyor anlamadım
Sev98 Zezeeeyaman bende de öyle söylemişdi, onun için 8. haftada dinledik. Zarar olarak şöyle demişti ki, usm-də kalp atışı dinlemek için kalbi noktalıyor ve oraya bir ısı ötürülüyor, bunun için 8. haftasından sonra daha iyi olur demişti💖
Btl066611 Tgball bende aynı fikirdeyim ilk gebeliğimde hemen söylemiştim şimdi kalp sesini duymadan söylemek istemedim eşimi de zor tutuyorum ailesiyle paylaşmak istiyor bende nolur nolmaz bir kalp atışını duyalım daha sonra açıklayalım diye 😂 inşeAllah canım bende 6+0 ken gitmiş olacağım doktora çoğu kişinin pek görünmüyormuş o yüzden pek bir beklenti içine girmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor tak sağlıklı güzel büyüsünde şimdilik başka bişey istemiyorum 🥰