Zezeeeyaman 6+1 de dinlemek istedim doktor zararli aslinda dinlemeseniz de olur ilk defa duyorum bunu sizce kizlar ? Nesi zararli kalp atisini dinlemenin
Nesli17 Zezeeeyaman canım doktorun çok iyi yapmış henüz minicik olduğu için zararlı olabilir diye demiştir ilerleyen günlerde dinletir üzülme sen 💐
yigitinannesiiiii Zezeeeyaman bebekler kendi kalp atış sesini duyunca tedirgin olabiliyorlar diye biliyorjm ben
Sev98 Zezeeeyaman bende de öyle söylemişdi, onun için 8. haftada dinledik. Zarar olarak şöyle demişti ki, usm-də kalp atışı dinlemek için kalbi noktalıyor ve oraya bir ısı ötürülüyor, bunun için 8. haftasından sonra daha iyi olur demişti💖
ballilokmam Zezeeeyaman doktorun çok iyiymiş bebeğini düşünmüş. Bizler sırf kendi merakımızı tatmin etmek istiyoruz ama o kadar minik bir şeye yüksek ses dalgası gönderiliyor kalp atışı dinletmek için. İnan hiç gerek yok. Bununla ilgili Dr Ayşe dumanın videosu var bence izle sana da mantıklı gelecek.
Zezeeeyaman Sonuc olarak onu gormeye ve kalbini duymaya gidiyoruz degilmi o hergun gebeler goruyor olabilir ama ben ilk defa gebelik yaşıyorum
Melodimm Mhagata Böyle heyecanları görünce yap bir tane daha diyorum içimden ama sonra duruyorum😂😂Sağ salim alın kucaginiza insAllah❤️🤲🏻
Tgball Btl066611 benim de 5+1 . İlk boş gebelik yaşadığımdan ötürü şu an bu gebeliğimde hiç doktora görünmedim. Evde test yaptım. Çift çizgiyi görünce kan verdim . Hamile olduğumu görünce de beta artışı düzenli mi diye 2.tahlili yaptırdım. Gittiğimde sadece kese görüncek bebegi göremeyeceğim diye henüz ultrasona gitmedim. Tam 7.haftada gitmeyi düşünüyorum. Gitmişken hepsini görmüş olayım diye… Zor tutuyorum kendimi
Btl066611 Mftt gebeliğimiz aynı günmüş çok sevindim perşembe günü kalp sesini duyarsanız yazın bana da haber verin mutlaka 🥰
yigitinannesiiiii Mftt bende 5+3 bakalım bebişife kalp atışınıda görürüm inşallah pazartesi gidicem oğlumda 7+2 de dumuştum kalp atışını 5+5 tede görmüştük kalp atışı yoktu bunda erken duysam güzel olur :))
Mucizemmm_ Bende 5+5 de gittiğimde karından keseyi gördü ama bebeği göremedi bir hafta sonra gel dedi. 5+2 de alttan muayene ile yolk görünmüştü ama. Korkuyorum karından neden görünmedi acaba 😔 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Zadi20 Mucizemmm_ 12 haftaya kadar karindan cok net görünmüyor bebegin herseyi o yüzden alttan bakmayi tercih ediyor doktorlar icinizi ferah tutun gayet normal yani
Mftt Btl066611 olur haber veririm canım senin son adet tarihin ne zmaan 😌benim 28 eylül ama gebeliğim tüp bebek benim