Elfilayda Bende öğreneli 1 hafta oldu Perşembe kanamam oldu kimyasal gebelik olabilir yada düşük yapıyo olabilirsin bişey vermicem sağlıksızsa düşsün zaten dedi bugün tekrar kan için gittim 733 çıktı ama şimdi yine bel ağrım karnı ağrım var kanamam var
essmommm Elfilayda bence başka bi doktora daha gidin hiç olmazsa önlem amaçlı bi ilaç iğne verebilirdi belki ilerlicek bi gebeliği neden riske atıyo cok saçma
Kubra001111 Elfilayda lütfen hemen acile gidin ve düşuk önleyici bir iğne yaptırın ve mutlaka bir kadın doğum uzmanına gidin yerleşme kanaması olabilir lütfen durmayın evde
Kubra001111 Elfilayda bazı doktorlara cidden anlam veremiyorum neye göre bu kadar olumsuz konuşuyorlar
Hayelllerhayatttlar Elfilayda Allahım ya kızlar araba sürdüğünd ehliyeti kasaptan mı aldın derler bu doktor da diplomayı kasaptan mı aldı acaba? Önemlem amaçlı progestren verebilirdi iki günde bir kan ver demekle beraber belki de sağlıklı bi gebeliği bu şekilde riske attı
R-veyda44 Çok saçma geldi bana nedense sağlıksızsa düşsün demesi neye dayanarak söyledi acaba belki yerleşme kanaması belki tutunma kanamasıdır.
Elfilayda R-veyda44 yani dimi bide hcg de yükseliyor kimyasal olsa düşmesi gerekmez miydi bugün ki kanda
Selocan12 R-veyda44 sağlıksız bir gebelikse vücüt atıyor onu o yüzden öyle demiştir ben kızımda baya kanama geçirdim ama düşmedi 6 ay önce düşük taptım düşük yapmama rağmen kanamam daha azdı diyebilirim
Elfilayda essmommm benim de aklıma bu geldi belki iğneyle kurtulacak ama böyle bişey yani durum hala kanamam var ağrım da var
Elfilayda Kubra001111 zaten kadın doğum aciline gittim orda yapsalar yapmazlar mıydı valla bilmiyorum ya
Elfilayda Hayelllerhayatttlar yani kanaman devam edebilir diyo etsin diyo bişey yapmıcaz diyo Hcg de yükselmiş bugun
Hayelllerhayatttlar Elfilayda ilk gebeliğimde öğrendiğim gündem som güne kadar kanamam vardı ilk gün prpgestran verdi
Hayelllerhayatttlar Elfilayda yazması lazım bana yazılmıştı çünkü kanaması olan her gebeye progestran verilir
Tubisko04 Elfilayda ay oha ne biçim doktor bu belki sağlıklı gebelik yani ne alaka benimde 6. Haftada kanamam oldu progestan fitil verdiler onun sayesinde bitti kanamam doktor da ilacı yazarken dedi ki kanama artarsa bebek düşüyor demektir ona yapılacak çaremiz yok ama bu fitili kullanın kanamanızı önleyecektir dedi size de böyle yapmalıydı
Elfilayda Tubisko04 ya işte neden yapmadılar böyle ya benim ilk çocuğumda da oldu. İğne verdi bu acaba küçük diye mi ultrosonda gözükmedi diye mi acaba
aley_ckmk24 Elfilayda benim ilk gebeliğimde de kanamam var diye öyle söylemişti doktor. Ama kızım şuan 3 yaşında. Başka doktora git istersen