Mervecnplt Ecila hayırlı olsun maşallah 🧿 Ben yaşamadım belki yaşayanlar vardır gaz yapan yiyecekler tüketmemeye çalışın bu süreçte rahat geçirirsiniz inşallah . 🌸
AvBurcu Mommywolf cinsiyetleri de farklı olabilir☺️ benimde 2. Gebeliğim ve 7+3 teyim. İlkinde bulantım vs olmadı hiç şimdilik bunda da yok. Benim ilk gebeliğimde kanamam, düşük tehlikem oldu ve kızım erken doğdu. Tek korkum bunda da aynı süreçleri yaşamam
Mommywolf AvBurcu bunu söyleyen çok oldu gerçekten cinsiyeti farklı olabilir diye. Benimde gönlüm o yönde ama kendimi de çok kaptırmak istemiyorum. Sağlıkla olsun da hayırlısıyla inşaallah 🥰 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Hasret18ayaz Mervecnplt 3 kaybım var kazara kürtajdan hemen sonra gebe kaldım pek umutlu değilim Allah hayırlısını versin inşallah
Sbuzma @Mervecnplt Benimde ikinci gebeliğim geçen hafta kanama lekelenmeler yaşadım şuan progestan tedavisi görüyorum ilk gebeliğim de kızımda böyle şeyler hiç yaşamadım sadece 9 ay bulantı kusmayla geçmişti 7. Haftada başlayıp şuan 6+5 görünüyorum yarın 8 olmam gerekirken aşırı bel ağrısı ve karın kasık ağrısı var normalmi acaba özellikle hafif bir iş yapsam da oluyor uzanınca geçiyor gibi
Mervecnplt Sbuzma kan uyuşmazlığınız varmı eşinizle aranızda bizde var iğne olmuştum 2. Çocuk için iğne olmayınca sıkıntı oluyormuş. Doktoruma da soracağın bunu. Benim de zor geçiyor çocukla ilgilenmekte etkiliyor bence
turker_sultan00 Kızlar ben 7 haftalık İkizleri hamileyim ogrendıgımden bellı bulantı iştahsızlık vardı su bıle ıcemıyordum gıt gide azalıyor sankı bu durum bende acaba bısey var mıdır tedirgin oldum
Mervecnplt turker_sultan00 inşallah yoktur iyi şeyler düşünelim bazen aynı derecede bulantı ve iştahsızlık olmuyor genel durumunuzu takip edin anneler hissediyor Allah korusun olumsuzluk hissederseniz doktorunuza gözükürsünüz 🌸
Merve_kucuk Mervecnplt bu kadar ağrı olması normal mi sizin nasıl geçiyor Lekelenme olmadığı sürece korkma. Bende de öyleydi. Adet olacağım sanıyordum. Gecikmenin 4.günü test yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Şuan 8 haftalık olduk. İlk defa bu Salı doktora gideceğim 🥲
Mervecnplt Merve_kucuk bende gecikmenin 3. Günü test yapıp öğrendim ve adet olacakmışım gibi kıvranıyordum günlerce 🙂 yarın gideceğim bende ilk kontrole 6+2 oluyorum inşallah kese bebek kalp atışı gözükür 🌸
Mervecnplt turker_sultan00 günler artık o kadar hızlı geçiyor ki başka şeyler düşünmeye çalışın oyalanın bir bakmışsınız muayene sıranızı bekliyorsunuz 🌸
Pinnar7 FBilge tam 5. Haftada görüldü benim. İdrarım sıkışık bir şekilde gittim hemen görüldü ama kalbini dinlemek için 2 hafta sonra gel dedi
Birharikamim Kubra001111 ben de beta yaptirdim 120 cikti sonucu doktora gosteremedim tabi hafta sonu olduğu için yarın ilk kez doktora gidicem ama ben de adet gibi kanama yaşadım üzerine görme diyorlar ama yerleşme kanaması normal adet gibi olmaz diye biliyorum ben normal adet gibi kanama gordum sizin bilginiz var mi bu konuda
Kubra001111 Birharikamim pedi doldurmadi bende genelde kahverengi ve pembe ayakta fazla kalırsam kırmızı ya donuyodu ama burdaki bazı arkadaşlarda baya yoğun surahiden bosalircasina kanaması olup sağlıklı kucağına alan var o yüzden herkesin ki farklı oluyo yerlesmedir muhtemelen ama doktorunuzla görüşün önlemini alın mutlaka
Meva42 Bende 7+2 deyim bulantım falan yok ama ayakta çok durunca kasık ağrım oluyor bide bir kaç gündür sarı renk gibi akıntım var normal mi sizde de oluyor mu kızlar