Meltemm21 RiRi22 annem benden hamileyken sürekli ayva yemiş yanağımda Gamze var bunlar hurafe tabii ama şahsen kendimde yiyorum
Canim_bebegim27 RiRi22 yani bana da söylediler gamzeli olur cildi güzel olur dıe bende ilk gebeligimde yedim bol bol artık tesadüf mü yoksa doğruluk payı varmı biliyorum ama kızımın iki yanagindada gamze var
RiRi22 Canim_bebegim27 bende de bir tane gamze var eşimin tarafinda yok. İns gamzeli olur. 4 gündür her gün yiyorum,🤭
RiRi22 Larraa dimi ya ayva sayesinde çok güzel olursa 😂😂 sonuçta herkes kendi potansiyelini kendinden çıkacak çocuğu tahmin edebilir.😂
Defnezumramom RiRi22 hurafe canım ama doya doya ye c vitamini miss gibi hele bu havalarda birebir öksürüğe falan
Miniklerinannesiyim RiRi22 peygamber efendimizin hadisi var ayva üstüne hurefe demek dogru olmaz bende kızımda yedim hem cok güzl kılsız hemde gamzeli dogdu oglumda da yedim 1 tane 🤭
RiRi22 Miniklerinannesiyim kaçıncı haftada yenmesi gerekiyor bir bilgi var mı? Ben 9. Aydaym gecmi kaldm😊
Miniklerinannesiyim RiRi22 valla 7. Ayda yedim kızımda ne zaman yedim hatırlamıyorum bence zamanı yok