Mlkmr12 Merhaba, sorum zaten başlıkta yazıyor, sizce hangi bebek maması daha iyidir tavsiyelerinizi yazar mısınız?
yenibirannis Mlkmr12 ben hipp kullanıyorum sma kullanmak istedim ama Dr bu anne sütüne daha yakın daha iyi demişti memnunum
Rabiul Mlkmr12 bebekten bebeğe değişen bir durum bu. Aptamil bizde çok gaz yaptı doktor sma comfort önerdi gazlı bebekler için şuan için memnunum
Seda13 Mlkmr12 her mama her bebeğe yaramaz malesef deneyerek bulmanız gerekiyor.lk kızımda aptamil kullandık ne gaz yaptı ne kabızlık mesela. Başka mamada asla istemedi kustu.
Balbebek012 Mlkmr12 bunu deneyerek bulabilirsin her bebek her mamayı içmiyor çünkü. Sma tavsiye ederim sindirimi rahat kusma yapmaz doktor bize tasviye etmişti
Mlkmr12 Seda13 aptamil gaz yaptı suan bebelac gold kullanıyoruz aslında seviyor ama kilo alımı az sanki 2. Ayında 900 gram almisti
Mlkmr12 Seda13 yok aslında normal dedi ama bana az geldi.. annelik🫠 aslında 800 gram alması yeterliydi 1 ayda
Limonlukekkk Mlkmr12 hipp organic combıotıc kullanıyoruz şeker oranı en düşük aynı zamanda da anne sütü de alıyor