umrumdadegil ben neler veriyorum sabah kahvaltıyı hafta içi irmikli haşlanmış yumurtalı cevizli pekmezli atom kahvaltı yapıyorum çünkü bende hafta içi hep sandviç tarzı yapıyorum kendime onu da doyuruyor irmikli. hafta sonu sofra kurduğum için omlet yapıyorum ona da yanında patates falan veriyorum sofrada artık ne varsa peynir zeytin kaşar.
Öğlenleri mutlaka çorba veriyorum her gün mercimek , tarhana, bezelye çorbası , patates çorbası , sebze çorbası , brokoli çorbası vs vs .
Aralarda emiyor öğünleri 3-4 saat arayla yediriyorum
Akşam yemeği sebzeli bulgur pilavı , havuçlu şehriyeli pirinç pilavı , makarna , kabak yemeği , patates yemeği bu tarzlarda yapabilirsin öğlen sulu çorba içtiği için dengelensin diye
10 gibi kahvaltı yapıyo erken kalktıysa 9 gibi en geç 11 oluyo
14 te öğle yemeği
17-18 de bizle bir aksam yemeği
21-22 gibi de gece maması yapıyorum hipin kaşıklı tahıllı mamasının içine meyve koyyorum bu son öğün sonra da uyuyor yoğurt yapmışsam yoğurt veriyorum yoksa bunu veriyorum
Akşam yemeğin yanında 30-40 cc kefir veriyorum
Bende bu hafta sonu pankek yapıcam süt burgeri vermiştim yavaş yavaş pankek de yer daha yumuşak oluyor , patates köftesi falan denicem tarif te yok ki aslında kahvaltıya değişik şeyler vermek gerekmiyormuş bizde sonuçta her gün kahvaltıda değişik bişi yemiyoruz ki mutlaka yumurta yemeliymis hergün ve söyle diyim günlük yemeklerinde protein karbonhidrat bunları dengelemek gerekiyormuş ben sebze yemeklerine falan da bulgur falan katıyorum dengelensin diye çorbalara da ekmek doğra sıvı çorba doyurmaz diye