Ecrnsu06 Ki,lar nolur yardım antibiyotik ictim sicak dus dedi doktor genede gecmedi sabunla ovala dediler onuda yaptim basina gelen varmi bebegimde ozellikle o göğsümü istiyor 🥺🥺sagmaya calistim acilsin diye ama sut gelmiyor iyice tıkanmış
mlkkk Ecrnsu06 elektrikli göğüs pompasıyla mı sağım yapıyorsunuz? Tırnaklı taraklarla göğüsünüzü duşta tarayın aşağıya doğru biraz acıtıyor ama o şekilde biraz açılır çıktığınız gibi de pompayla sağın inşallah hemen geçer
trabzonlumom Ecrnsu06 beyaz lahanayı dondurucuya koyun 10-15 dkka beklesin sonra göğsünüze koyun ısınana kadar dursun ben çok yararını görmüştüm mutlaka deneyin
Hryedz Ecrnsu06 ben yanıma sıcak su alıp havluya batırıp gogsume koyup beklerdım ardından sagım yapmaya calısırdım yınede cok acırdı ama pes etmedım bu sekılde acabıldım cok zor bır durum ama dus vs cozum olmamıstı bu arada ılk etapta makıne degıl elımle sagım yaptım daha az can yakıyor gıbı geldı kanallar acıldıkca elektrıklı makınemle sagdım.
Ecrnsu06 mlkkk taragida denedim cnm elektrikli gogus pompasiyla sagmaya çalıştım iyice rikaliki gelmiyor surekli yeniliyor benimbu 5olusum
Hanimefendi10_ Bolbol emzirin. Aynada yakından bakın tıkanan alan görünebilir orayı temiz tırnağınızla açmayı deneyin veya yumuşak kese yapın. Bol bol masaj yapın sıcak suyla. Geçmiş olsun çok zordur ağrısı
iremree trabzonlumom tam ben yazacaktım ya dondurucuya koy ya az haşla ılıkken koy göğsüne diye sen yazmışsın 🤣 havlu ısıtıp sıcak suda göğüslerinde tutabilirsin bide
EdaCanAlp trabzonlumom kesinlikle öyle ben tüm emzirrme dönemimde beyazlahana koydum elhamdülillah hiç sıkıntı yaşamadım
Prenseslerinannesi16 Havluyu ütü ile ısıtıp göğsünğze koyun bunu boyle tekrarların sonra sağım yapın öakınayla devam ederse daha çok canınız yanar yaşayan biri olarak çok geçmiş olsun
Ecrnsu06 Hryedz dun gece 2defa sicak su koydum gogsume koydum sagim yapmaya calistim ama inanki hic sut gelmedi sabunla ovaladim yumusatir dediler duşta elle sagim denedim oda ise yaramadı bilmiyorum bugunde devam ederse hastaneye gidecegim tekrar tesekkur ederim genede nasıl kotu bir hastalik bu ya dogumdan bu yana 5oluşum
Ecrnsu06 Hryedz elektrikli makineyle gogsum kanamaya basladi zorladigi icin dinlensin biraz daha fazla zorlamayayim 😔
MervEslina Ecrnsu06 Havlu ısıtıp ısıtıp koy ve kesinlikle emziremezsen de sağım yap kanalları açman lazım
Minikkuzum00 Ecrnsu06 bol bol emzirin o göğsünüzün boşalması lazım sağımla pek olmuyor. Ben bir kaç defa oldum en son ateş olmuştu doktor bol bol emzir dedi başka türlü geçmez. Emzirmezseniz süt çekilir. Yinede doktorunuza sorun. Ilık duş masaj sıcak havlu koyun böyle böyle geçiyor antibiyotik içiyorsunuz 3 gün sonra azalmaya başlar ağrı