zeynepramo Ysmnpmk sağlığından yana çok şükür bi sıkıntısı yok hersey yolunda sadece kilosuna biraz takıldım açıkçası çünkü bu haftada olanlara bakıyorum hep 2 kiloymuş
Ysmnpmk zeynepramo kiloyu doguncada alır korkmayin sağlıklı olması yeterli doktorunuzda bişey demediyse hiç takılıp üzülmeyin
zeynepramo Hasadser bende böyle oldum aynısını bana da dedi haftasıyla uyumlu diye ama içime pek sinmedi
Gamze_gamze zeynepramo yok bacım seninki normal. Ben de çok kilo alsın istemiyorum normal doğum düşünüyorum çünkü. 8. Ve 9. Ayda daha çok kilo alıyorlar 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamam
zeynepramo Gamze_gamze benimde doğumum şuan normal gözüküyor bende normal istiyorum hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun hepimiz için rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Cihangir09 zeynepramo evet baya önden gidiyor şeker yüklemesi de yapamadık mide bulantısından korkuyorum açıkçası bakalım ne olacak
Seref zeynepramo 1850 de benimkis için dedi 32+0’da. Normal bir kilo gelişim geriliği yok. Tam haftasıyla uyumlu yani.
sacmalamakizim zeynepramo 31+5’de yani dün kilosu 1.900 çıktı ama doktor 100 gram az buldu nedense, 1 ay önce tam 1.000 kiloydu iki katı olmamış diyor. 🥲
zeynepramo sacmalamakizim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım kilo sorun değil sadece az geldi bana sordum o yüzden gerçekten de azmış ama
sacmalamakizim zeynepramo Bence hiç üzülme canım, benim ilk kızım 2 hafta geriydi, 3.300 doğdu gayet sağlıklı, eşimle ben minyonuz anne baba nasılsa bebekte öyle oluyor. 😊
zeynepramo sacmalamakizim eşimle de minyon değiliz aslında ama dediğiniz gibi takmıyorum oluruna bırakıyorum hayırlısı allahtan inşallah 💖