zeynepramo Merhaba anneler 32+3 haftalığız bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğin kilosuna 1800 dedi bana açıkçası az geldi 8 aylık bebek sonuçta sizin kilolar nasıl ne durumda
zeynepramo Ysmnpmk aslında bana da normal dedi ama bana çok az geldi bakıyorum genelde bu hafta da olanlar 2 küsür denmiş ondan merak ettim
Ysmnpmk zeynepramo yok canım gayet normal tam tersi iri olması normal doğumu zorlaştırıyor bebeğinde sağlığı iyiyse kilonun önemi yok
zeynepramo Ysmnpmk sağlığından yana çok şükür bi sıkıntısı yok hersey yolunda sadece kilosuna biraz takıldım açıkçası çünkü bu haftada olanlara bakıyorum hep 2 kiloymuş
Meltemm21 zeynepramo 31 haftalıkken 1900 gramdı önemli olan bebeğin kilosu değil sağlığı zaten 1 hafta gerilik veya ileride olması bir sıkıntı teşkil etmez
Hasadser zeynepramo bizimde 32+4 1740 Gr dedi doktor bana da az geldi ama haftasıyla uyumlu dedi doktor bende kafaya taktım açıkçası az mı gerçekten acaba
zeynepramo Hasadser bende böyle oldum aynısını bana da dedi haftasıyla uyumlu diye ama içime pek sinmedi
Cihangir09 zeynepramo evet baya önden gidiyor şeker yüklemesi de yapamadık mide bulantısından korkuyorum açıkçası bakalım ne olacak
Gamze_gamze zeynepramo yok bacım seninki normal. Ben de çok kilo alsın istemiyorum normal doğum düşünüyorum çünkü. 8. Ve 9. Ayda daha çok kilo alıyorlar 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamam