Mucizeem__ Kızlar 20 Ekim’de regli oldum 24 te temizlendim Ama göğüs hassasiyeti devam ediyor artı hiç ağır bi iş yapmama rağmen belim eğilip doğrulurken çok ağrıyor bazen midem eksiyor acaba böyle bi durum yaşayan var mı gebelik falan söz konusu olabilir mi 🥴
irem4_rc Mucizeem__ ben gebeliğimden habersizken göğüslerimde baya bi ağrı vardı neden diye de çok düşündüm aklıma hiç gebelik gelmedi sende bi test yap doktora git gebelik kontrole olabilir belki
Mucizeem__ ZeynepDuru17 biz hiç kornumuyoruz ki 😂😂😂😂 ilerde çocuk olursa nasıl korunucaz onu da bilmiyorum sjsjdjdj
Mucizeem__ Mucizeem__ Ama korkuyorum çünkü bi yanim yok diyor hem negatif çıkınca insan çok geriliyor 😂 Alyadnz33 ZeynepDuru17
Mucizeem__ Alyadnz33 sabah yapsam daha kessin çıkar bide uygulamaya göre bu ayın 3u yumurtalama acaba yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik kessin çıkar testte🥲😁
Mucizeem__ ZeynepDuru17 Kız sen hamilesin hee Senin duan kabul olur kessin hele bize de bol bol dua et 🫂❤️❤️❤️🫂
ZeynepDuru17 Mucizeem__ hamile değilim bacım doğurdum ama dualarimdasin gönlünce olsun inşallah herşey sende bana dua et 🩵🫂🥹
Mucizeem__ ZeynepDuru17 ZeynepDuru17 Allah razı olsun bebeğini sana bağışlasın yuvanda huzurun hep olsun ❤️❤️❤️