Annelikmghb Zuluss pazartesi tam 32 oluyoruz bu aralar bebegimi hıçkırık tutuyor gunde iki üç normalmi sizde varmı böyle bisey bir iki dk falan sürüyor. Ara sıra belime ince agri girip çıkıyor nefes darlığı var.
Festinalente Zuluss 33+0 oldum bebek buyudukce aynı yere vuruyor hep ve de bel ağrısızının dışında güzel şükür sıkıntı yok bu hafta kıyafetlerını halletmeye calıscam eksıklerı alıcam 38+5 12 Aralık sezaryan günüm bakalım zaman yaklaştıkça heyecan var
susam_18 EdaCanAlp çok geçmiş olsun ilaçlarınız yok mu. Yoksa gidip bir serum taktırın bende aynı durumdayım.31+5 reyiz daha.
EdaCanAlp Zuluss ayın 7sinde kontrolüm ama sürekli böyle bu akşam biraz arttı sakin kalmaya çalışıyorum yarın duruma göre gidicem
EdaCanAlp Wg12 hala erken olduğu için kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum devam ederse yarın gidicem uzanarak geçmesini bekliyorum
Zuluss Havvabektas ben başından beridir çektim oram ağrıyordu 30 dan sonra normal insanlar gibi yürüdüm geçti bebek pozisyonunu değiştirdi çünkü sizinde düzelecek🤲🤲🤲🥰🥰
Zuluss Annelikmghb benimkide hıçkırıyor ara sıra ben uyurken nefes alamıyorum bebek yukarda ya az kaldı sabredeli doğunca acısını çıkartırız ısırarak öperek mıncırıklayarak😄😄😄bana ne ezuetler yaptın deriz
Aysegebes Annelikmghb yaaa duygulandım şuan benim kızımıda çok hıçkırık tutuyo. Ben şuan 39 haftadayım artık bıraktı hıçkırık peşimizi ama bazen günde 2 kez falan tuttuğu olmuştu. Normal yani korkmana gerek yok içinde bulundukları sıvıdan fazla yutuyorlarmış ondan oluyomuş galiba 🥰🥹
zeynpppyllmmzz 30+3 mide bulantısı mide yanması bel ağrısı karın ağrısı şişkinlik bir de karnım büyüdüğü için çok gergin hissediyorum sıkıntı veriyor
Zuluss Havvabektas ayakta çok durma hep uzan yat keyfine bak bu günleri çok arayacaksın doğunca ben yan gelip yatıyorum ev işlerini eşim yapıyor yemeğide😄😄eee daha ne olsun sonuçta sadece benim çocuğum değil
Makbule_ Havvabektas bana da magnezyumun faydası olmadı doktorum süt içmemi söyledi sabah akşam bir bardak içiyorum bal katıyorum kasılmalarıma kramplara iyi geldi öneririm
Havvabektas Zuluss öyle yapıyorum eşim sağolsun herşey yapıyor işe giderken annem geliyor o yapıyor a