Fatmaacylnn Canoski_1 valla ben canım istedikçe yiyorum hemde baya yiyorum 26 haftalık hamileyim şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı korkmayın bişey olmaz 🥰
Merveeildeniz seyma0661 sonunu düşünen kahraman olamaz düsturuyla hareket ediyorum sancısı sonradan çıkıyor tabi ki 😂
Tinkivinkidipsi mna_krkt sucuklu yumurta yedim 2-3 kez sucukları iyi pişirmiştim 5. Haftamdı bir şey olmadı
beyzairmak Ben ve eşim hazır çiğ köfteden zehirlenip hastanelik olduk o günde beri yemiyorum ya siz de dikkat edin kızlar
Esrakzly Canoski_1 yetmeyecek şeyler kesin zaten cigkofte birsey yapmaz canım etsiz olması gerekiyor sakatat bitki çayları maydonoz ananas kuru hurma yeme sadece
Sara_bebek mna_krkt ona kalsa ayağimizi uzatip ölelim ona kalsa her sey zararli ilk cocugumda da akliniza gelen ger seyi yedim cola cips cig kofte dönder ciğer hic birsey olmuyor sadece 8-9 cu aylarda cola ictigimde cocuk biraz fazla haraketleniyordu o kadar
mna_krkt Sara_bebek benimde canım çok kola içmek istiyor bu aralar normalde de baya içen birisiydim ama şimdi bir iki yudum alıyorum işk hamilelik diye sanırım bu kadar tedirginliğim 14+5 haftalığım şuan bu arada
Melishera01 Canoski_1 ben 14 haftalık hamileyim etsiz yiyorum sürekli dışardan söyleyip çok canım istiyor 😊
Kubrakaraduman Ya ben baştan beri yedim hep yenmemesi gerekenler arasında ama seviyorum canım istiyor bi sıkıntı da olmadı sanırım
Ftmnnr mna_krkt kola bende bağımlısıydım herşeyi yiyip içiyorum ama hamilelikte koladan uzak duruyorum bı onu içmiyorum
Mhtpdrmz06 Canoski_1 yenmez mi hemde nasıl güzel yenir bak gece gece canımı çektirdin 🤣 ohooo kaç kere yedim canının istesiğini ye canım hasta değil hamişsin sen ye iç istediğini 😘
Iremsvn mna_krkt sucuk ara sıra iyi pişmiş yiyorum diğerlerini yemiyorum normalde de tüketmediğim şeyler zaten ama iyi pişirildiği sürece çok canın çekiyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum:)