Berraaak Valla ben hamileyken neler gömdüm bi bilsen😄😄😄😄 hamilelik bi hastalık değil tabi ki kötü beslenmeyelim ama istediğiniz her şeyden kararında yiyebilirsiniz bence
gezentianne Canoski_1 Ben de yedim bildiğin bulgur zaten et koymak yasak dışarıda.Bişeycik olmaz.ama yeşilliklere dışarıda dikkat etmek lazım
Canoski_1 Sara_bebek evet ilk hamileliğim ister istemez tedirgin oldum birde tuzsuz besleniyorum hipertansiyon hastasıyım acayip canım istedi aletmiş gibi azcık kaçırdım 🫠
gezentianne Canoski_1 ben de aynı öyle oldm normalde annem de güzel yapar yok illa dışarıda yicem dedim gittim😀😀
Tazeanne001 Canoski_1 ben yedim ilk haftalarda 12. Haftaya kadar yedim canım istiyordu ama sonralarda istemez oldu. Bir sıkıntı da olmadı
Tinkivinkidipsi mna_krkt sucuklu yumurta yedim 2-3 kez sucukları iyi pişirmiştim 5. Haftamdı bir şey olmadı
Sara_bebek mna_krkt ona kalsa ayağimizi uzatip ölelim ona kalsa her sey zararli ilk cocugumda da akliniza gelen ger seyi yedim cola cips cig kofte dönder ciğer hic birsey olmuyor sadece 8-9 cu aylarda cola ictigimde cocuk biraz fazla haraketleniyordu o kadar
Iremsvn mna_krkt sucuk ara sıra iyi pişmiş yiyorum diğerlerini yemiyorum normalde de tüketmediğim şeyler zaten ama iyi pişirildiği sürece çok canın çekiyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum:)