zlemceylan Kubraylvc değerlendirdim 🥰 ama teste devam ediyorum biraz geç başladım ovulasyon testine de
zlemceylan Cimcime30 canım 3 gün üst üste gerek yok bence ama değerlendirmek istersen değerlendir sperm kalitesi düşebiliyor
Kubraylvc zlemceylan ooo 17 sinde güzel yakalamışsın çatlamısta artık gebelik testi günü bekleyecek ben kimyasal arkasına hemen hamile kaldım hadi senden de bekliyoruz inşallah
Zarifokur zlemceylan kız acaba tekrar mı yumurtlama oldu yoksa hamşlemisin 5 gün sonra tamamen belli olur
zlemceylan Cimcime30 yoo değerlendirebilirsin canım değerlendir istersen de sperm vücutta canlı kaldığı için dedim 🥰 değerlendir sen riske atma
zlemceylan Kubraylvc ebet daha 1 hafta olmadı bakalım güzel sonuçlar gelir benden de sadece dün akşam ve bugün sağ kasığımda Ağrı başladı hayır olsun 🥰
Kubraylvc zlemceylan biraz sıkıntılı dün ağrım vardı başka doktor baktı kanama alanı ve kasılma gördü kendi doktoruma geldim şimdi bekliyorum o bakacak 🥹😞
Kubraylvc zlemceylan sağol canım şimdi kendi doktorum baktı çok şükür hiç bir sorun yok dedi oğluşun keyfi yerinde şükür 🙏
Kubraylvc zlemceylan çok teşekkür ederim canım iki prensesim vardı rabbim birde oğluş nasip etti Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏daha dün gibi Ovulasyon günü sayıyorduk burada 14 haftalık oldum 🥹
zlemceylan Kubraylvc evet işte onun için şu am çok duygusal oluyorum testin silikti var falan diyorduk şu an maşallahhh bak cinsiyetini bile öğrenmişsin 🥹🥹😍😍
Zarifokur Kubraylvc aynen canım sıra bizde inşallah birde hayırlısıyla nasip etsin . Dua et bizede bol bol versin Rabbim isteyene