MasaaL Taila Aselden beni de soguttular inan. Herkes burun kıvırdı. İsmi söylerken as-hel diye heceliyor millet beni gerçekten sinir ettiler. Ama eşimin ilk aklına gelen isim buydu, hem anlamının güzel olmasından hem kur-an’da geçiyor olmasından dolayı bunda karar kıldık milleti kafaya almadık yani
Taila Neymiş her yer asel dolmuş 😔 azradanda soğudum öykü 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Nötrm irem sanki sıcak geliyor ama ben bukadar stresli ve beni gerçekten sıkıntıya sokacak bi konuya dönüşeceğini bilmiyordm bilsem en başından cinsiyet öğrenince koyardm bi isim şimdi düşün dur 😒 bayılıcam artık bu mevzudan gına geldi tam heves ediyorum biri çıkıp o ne beeee diyo hevesim kırılıyo isimden soğuyorum hele eşim hiç bi ismi beğenmiyo 😤
MasaaL Taila Arkadasımın bebeginin ismi Duru, o koymasaydı ben koyardım🌸 Görümcemin kızının ismi İkra nil, onda olmasaydı Nil koyardım. Kısa ve sade isimleri seviyorum bunları da bir düşün derim canım. Duru 🌸 Nil🌸 Deniz🌸 Bade🌸
Kubrass Taila bende sizinle aynı durumdayım eşim hiçbir isim beğenmiyor 😞 Allah yardımcınız olsun kız için isim bulmak daha zormuş
Rfrf Taila aynı durumdayım bende ve ikizlerim olacak erken Doğum olasılığı çok yüksek. 34 haftalık olduk daha ne kıza ne de erkeğe isim bulamadım😣
wilma01 Bence İdil ve İrem güzelmiş.benim ikizlerim olacak kısmetse.biz de Cemre❤️ ve Emre💙 koyacağız 😊
Melek1010 Taila İrem bir put adı bildiğim kadarıyla pek uygun bir isim değil. Benim kızım olsaydı Ecmel Vera koyacaktım iki ismin anlamıda iyiliği emredip kötülüğü reddeden kimse demektir. Fikir okur belki, Oğlum olacak onun için Ömer Asaf :)
Taila Melek1010 irem bir put adı değil canım https://sorularlaislamiyet.com/irem-ismi-caiz-midir koymaktada bir sakınca yok ben ireme karar vermedim ama verecek olanlar koyabilirler put yada lanetli bi isim değil yani epeyce araştırdım
MasaaL Kulol Ben tek isim koyucam ve kuranda çok güzel anlamı var canım. Cennete bal ismi olarak kullanılmış bal Kuranda. ☺️☺️ Anlamı önemli sonucta anne baba olarak bu da bir görev ❤️❤️